Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко книжки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

айде за последно

4
    Attached Files
    ТБТ

Comment

този път наистина
      Attached Files
      ТБТ

Comment

pereto написа
        никакъв проблем Пара.
        Може не само диск ами и некои оригинали да получиш
        особенно ако имаш нещо за размяна - по тоя повод отчаяно търся БГ кобур червен за П 08 ама точно сега нема никакви!!!!
        Що не си взех преди 3 месеца като имаше Ами се циганях!!!
        Имам един но той не е точно за Люги май а за нещо близко по габарити но с много тесен пълнител. Аз го пуснах на снимка в поста с ножа на дневалния.
        Ами хайде лека Братя по оръжие (на капитана му беше харесал тоя израз)!
        Та значи .Във Велико Търново в бар Полтава всяка Първа събота от месеца има национална сбирка на антикварите и нумизматите.Сбираката започва от 7 часа сутринта и свършва към 2 на обед.
        Там можеш да намериш такъв кобур. Обаче ще трябва да се пазариш за цената, освен кубур има и оръжия-хладни, огнестрелни, ордени медали милитария, но за всичко човек трябва да се пазари.
        Успех!
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ох , настъпваш ме по мазола!
          знам за "Борсата" както и викат тука, но все не успявам да се освободя или пък нещо друго има!ама имам работа натам началото на януари и требе да пробвам!
          абе колеги при вас там колко часа е щото тука си е 7:00 !!!!!!!!
          мисля да пусна пост с моите 2 газ маски(дрегерПСВ, хема1939) ама не знам дали ще има интерес?
          ТБТ

Comment

упоритост!
            Attached Files
            ТБТ

Comment

pereto написа
              Ох , настъпваш ме по мазола!
              знам за "Борсата" както и викат тука, но все не успявам да се освободя или пък нещо друго има!ама имам работа натам началото на януари и требе да пробвам!
              абе колеги при вас там колко часа е щото тука си е 7:00 !!!!!!!!
              мисля да пусна пост с моите 2 газ маски(дрегерПСВ, хема1939) ама не знам дали ще има интерес?
              Абе ще трябва да отидеш и да видиш за какво става въпрос. Ще ти падне ченето.Обаче винаги януарската сбирка е постна, защото е след Нова Година.Това не ти пречи да отидеш и да видиш
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
              X