Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малко книжки
Collapse
X
-
pereto написаникакъв проблем Пара.
Може не само диск ами и некои оригинали да получиш
особенно ако имаш нещо за размяна - по тоя повод отчаяно търся БГ кобур червен за П 08 ама точно сега нема никакви!!!!
Що не си взех преди 3 месеца като имаше Ами се циганях!!!
Имам един но той не е точно за Люги май а за нещо близко по габарити но с много тесен пълнител. Аз го пуснах на снимка в поста с ножа на дневалния.
Ами хайде лека Братя по оръжие (на капитана му беше харесал тоя израз)!
Там можеш да намериш такъв кобур. Обаче ще трябва да се пазариш за цената, освен кубур има и оръжия-хладни, огнестрелни, ордени медали милитария, но за всичко човек трябва да се пазари.
Успех!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Ох , настъпваш ме по мазола!
знам за "Борсата" както и викат тука, но все не успявам да се освободя или пък нещо друго има!ама имам работа натам началото на януари и требе да пробвам!
абе колеги при вас там колко часа е щото тука си е 7:00 !!!!!!!!
мисля да пусна пост с моите 2 газ маски(дрегерПСВ, хема1939) ама не знам дали ще има интерес?ТБТ
Comment
-
pereto написаОх , настъпваш ме по мазола!
знам за "Борсата" както и викат тука, но все не успявам да се освободя или пък нещо друго има!ама имам работа натам началото на януари и требе да пробвам!
абе колеги при вас там колко часа е щото тука си е 7:00 !!!!!!!!
мисля да пусна пост с моите 2 газ маски(дрегерПСВ, хема1939) ама не знам дали ще има интерес?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment