Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко книжки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

малко книжки

Ето малко храна за размисъл !(благодаря за препоръката Императоре ще се придържам към кирилица - това си е нашата азбука!)
    аз не колекционирам книги специално но тези си ги оставих. мисля има защо....
    Поздрави!
    Attached Files
    ТБТ

Ако имаш време, можеш ли да сканираш целите последните три? Когато имаш време
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да, всички книги са си заслужавали да ги запазиш. Присъединявам се към мнението на Императора.

Comment

Книжките са екстра. Аз събирам такива старички книжленца. Ако ти попадне нещо такова имай ме в предвид
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Супер книжлета и наистина ако можеш сканирай някои от тях.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

О,К

едната вече я сканирах цялата, а другата частично! Радвам се че ви харесаха!
            ТБТ

Comment

Страхотно! Как ще ги пратиш насам?
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хайде, чакаме книжките
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ами как да ги пратя

ако взама та ги пращам чрез аттачменти байя време ще отнеме а и да не задръстим сайта?
                  Attached Files
                  ТБТ

Comment

проба2

ето
                    Attached Files
                    ТБТ

Comment

Защо не ги събереш в един файл zip примерно и не ми ги пратиш по пощата?
                      albireo написа

Comment

как

не съм голям спец по зипването май имам програмата ама не съм много уверен Между впрочем мога да пратя диск с колекциятя ми ~както казах не съм свидлив
                        даже ако се не лъжа мой познат ще ходи до Сф към 28.12
                        ама не знам да не е нещо в разрес с политиката
                        ТБТ

Comment

Сайтът, както и аз и парабел се намираме извън Б-я

С нашата политика въобще не е в разрез.

Пробвай с пощата, пък ако не стане ще измислим друго.
                          albireo написа

Comment

Пере, аз напролет смятам да си идвам в България -на почивка, ако искаш можем да спретнем една среща във Варна и тогава да ми дадеш сканираните книги на диск

Comment

никакъв проблем

никакъв проблем Пара.
                              Може не само диск ами и некои оригинали да получиш
                              особенно ако имаш нещо за размяна - по тоя повод отчаяно търся БГ кобур червен за П 08 ама точно сега нема никакви!!!!
                              Що не си взех преди 3 месеца като имаше Ами се циганях!!!
                              Имам един но той не е точно за Люги май а за нещо близко по габарити но с много тесен пълнител. Аз го пуснах на снимка в поста с ножа на дневалния.
                              Ами хайде лека Братя по оръжие (на капитана му беше харесал тоя израз)!
                              ТБТ

Comment

Working...
                              X