Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не издържах, въоръжих се

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ей, искрено се чудя откъде ги измислихте тия страхливи французи.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
      Ей, искрено се чудя откъде ги измислихте тия страхливи французи.
      От където искаш: Ватерло, Вердюн, кратките две седмици през ВСВ, Алжир, Диен Биен Фу, няма кътче по света което да не храни спомени за тяхната "храброст".

Comment

Е, в коя от тези битки изобщо става дума за "страх"?

Защо нито веднъж не чух нищо за страхливи британци, страхливи германци, страхливи руснаци?
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Лебелите възможно ли е да са били скъсявани още през Първата световна? Щото тука из БГ тези които се появяват обикновено са скъсявани, а пък те трябва да са попаднали тук през ПСВ, нали? /или е имало по-късни доставки??? :?/
          На нож!

Comment

Докато чакам да видя дали ще ми бъде възстановено ftp-то, на което качвах снимки преди, сега ще прикача няколко на викингския меч, най-после завършен
            За съжаление обаче има някакъв лимит на файловете, които могат да се прикачват и той е адски нисък, така че ако прикача картинка нищо няма да се вижда. Ще трябва да изчакаме за картинките

Comment

прати ми ЛС с каквито ти бяха данните за фтп, че не ги помня
              albireo написа

Comment

kapitan написа
                Лебелите възможно ли е да са били скъсявани още през Първата световна? Щото тука из БГ тези които се появяват обикновено са скъсявани, а пък те трябва да са попаднали тук през ПСВ, нали? /или е имало по-късни доставки??? :?/
                Лебелите никога не са били скъсявани. Те си остават такива каквито са до снемането им от въоръжение във Френската армия
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Такааа другата седмица ще се срещна с един човек който кове едни неща.След точно една седмица ще дам резултат
                  ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Абе покрай вас и аз не издържах и се въоръжих :lol: :lol: :lol: Един приятел от някъде му попаднал меч, реквизит бил май от "Хан Аспарух", бутафорен е, ама пак става за украса. Само трябва да го поизлъскам. Дръжката мяза да е от олово. Острието никак не е дебело, но не е и чак ламарина, де. Върха е супер тъп, мисля да му придам заострена форма... ще видим, ще му мисля догодина, сега хич не е за шлосерска работа
                    Attached Files
                    На нож!

Comment

Изглежда като викингски меч този от реквизита на Хан Аспарух. За съжаление прикачените файлове може да са единствено много малки на размер, което си е мъка засега, но знам че е необходимо търпение, и това ще бъде решено. Аз скоро ще се оправя с фтп-то и ще пусна хубави снимки от завършения викингски меч.

П.С. Къде държат оръжията от реквизитите на филмите: в Бояна?

Comment

Как така много малки? Единственото ограничение за прикачените файлове е под 1мб, а тва е предостатъчно за каквато и да е картинка.

То ти показва малки картинки, понеже това са превюта, цъкаш и излиза голямата.
                        albireo написа

Comment

Проблемите са решени благодарение на Импереца и ето ги снимките:

Comment

Браво! Но я дай снимки на острието
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Токущо получих добри новини от Родината. Сдобил съм се с турски Маузер обр. 1890 година-карабина . Сега ще чакам с нетърпение отпуската за да се прибера и да си я видя

Comment

Parabellum написа
                                Браво! Но я дай снимки на острието
                                Че то на едната снимка си се вижда цялото острие, а има и снимка на острието в началото на тази тема, че и в другата тема "Хладни Оръжия, Стомана ...". Обикновено острие от въглеродна стомана с плитък чирок канал, двуостро и симетрично.

Comment

Working...
                                X