Ей, искрено се чудя откъде ги измислихте тия страхливи французи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не издържах, въоръжих се
Collapse
X
-
Докато чакам да видя дали ще ми бъде възстановено ftp-то, на което качвах снимки преди, сега ще прикача няколко на викингския меч, най-после завършен
За съжаление обаче има някакъв лимит на файловете, които могат да се прикачват и той е адски нисък, така че ако прикача картинка нищо няма да се вижда. Ще трябва да изчакаме за картинките
Comment
-
kapitan написаЛебелите възможно ли е да са били скъсявани още през Първата световна? Щото тука из БГ тези които се появяват обикновено са скъсявани, а пък те трябва да са попаднали тук през ПСВ, нали? /или е имало по-късни доставки??? :?/То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Такааа другата седмица ще се срещна с един човек който кове едни неща.След точно една седмица ще дам резултат...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Абе покрай вас и аз не издържах и се въоръжих :lol: :lol: :lol: Един приятел от някъде му попаднал меч, реквизит бил май от "Хан Аспарух", бутафорен е, ама пак става за украса. Само трябва да го поизлъскам. Дръжката мяза да е от олово. Острието никак не е дебело, но не е и чак ламарина, де. Върха е супер тъп, мисля да му придам заострена форма... ще видим, ще му мисля догодина, сега хич не е за шлосерска работаНа нож!
Comment
-
Изглежда като викингски меч този от реквизита на Хан Аспарух. За съжаление прикачените файлове може да са единствено много малки на размер, което си е мъка засега, но знам че е необходимо търпение, и това ще бъде решено. Аз скоро ще се оправя с фтп-то и ще пусна хубави снимки от завършения викингски меч.
П.С. Къде държат оръжията от реквизитите на филмите: в Бояна?
Comment
-
Как така много малки? Единственото ограничение за прикачените файлове е под 1мб, а тва е предостатъчно за каквато и да е картинка.
То ти показва малки картинки, понеже това са превюта, цъкаш и излиза голямата.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment