ами предполагам че не е била шита е то пипането не се брои ама ако имаш у вас такава направо идвам и е отнасям в един сайт гледах плетена тениска ама ми изглеждаше..много са тънки халките ето вижте http://www.kultofathena.com/product....;%20Coif%20Set цената е добра :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Репликите
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Какво ти тънко. Това чудо от сайта тежи към то 5-7 кила. Същото чудо съм го държал в ръцете си. То е направено да те предпази от слаби удари.Ако искаш да се защитиш от силни удари използвай щитаТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
ами не знам мен ми се струва че 5-7 кила не е много и 10 не е много като се има в предвид че се носи на гръб а ясно е че този вид ризници предпазват най-слабо от удари...абе не ми трябва да ходя да срутвам Византия с нея все пак а нещо това момче от Пловдив което изработвало такива системи нещо не вдига телефона :o ще му се карам май май 8)...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
оо гледах наскоро реплики на рицарски брони в 1 сайт струваха по 2000 нагоре евро парчето и тежаха 50 60 кг като сложиш и 10тина от долу трябва да си бая анаболно животно да можеш да се мръднеш въобще...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
ее това ще ми е интересно да го видя ама за средните векове ли става дума или за сегашен турнир?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment