Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся Железен Кръст ІІ степен от ВСВ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Тези дни ще ти пратя ЛС за да се уговорим, става ли?
    Така и така трябва да определим нещо за часа и мястото на срещата за ходенето при ветераните.

Comment

Мисля че би трябвало да имат оригинал.Не може само ментета да продават.Не съм познавач но някой медали ми изглеждат истински.
      Аз по кво се ориантирам:Сплавта трябва да е чиста и здрава, а рисунака да е перфектен като на монета без нито един бъг.

Comment

Досега щателно оглеждах сергииките при "Невски"...
        На едно място Железен Кръст от ПСВ за 150 лева а малко по-надолу за 300.
        Имаше и два-три EK II от ВСВ обаче малко ме съмняват. Трябва да потърся в интернет обаче доставката сигурно ще раздуе зверски цената. Ако ми писне ще ида до "Невски" и ще купя един който си имаше лента поне щото другите и това нямаха.
        Препоръчайте ми сайтове

Намерих току що нещо

само че не разбирам - само 30 $ ли струва или аз нещо съм в грешка
        Може ли да помогнете?

Comment

Пффффффф не стига, че са ти предлагали ментета, ами и на рекордни цени, простаци :lol:
          А това там е търг. Нали знаеш, на търговете най-много се залага в последните минути /това не смятам, че е изключение/, а остават 3 дни още, така че няма да ми е чудно, ако накрая цената е двойна.
          На нож!

Comment

Erich Von Manstein написа
            Досега щателно оглеждах сергииките при "Невски"...
            На едно място Железен Кръст от ПСВ за 150 лева а малко по-надолу за 300.
            Имаше и два-три EK II от ВСВ обаче малко ме съмняват. Трябва да потърся в интернет обаче доставката сигурно ще раздуе зверски цената. Ако ми писне ще ида до "Невски" и ще купя един който си имаше лента поне щото другите и това нямаха.
            Препоръчайте ми сайтове

Намерих току що нещо

само че не разбирам - само 30 $ ли струва или аз нещо съм в грешка
            Може ли да помогнете?
            Значи работата е следната.Тръгът е стартирал от 10 кинта първоначална цена, след 6 наддавания в момента цената е 31 кинта.След три дена тя може да е 32 или да отиде на 3000-тва последното ей така го казвам, за да се ориентираш.Това е търг. Късмет има последният
            Абе за кво ти е Железен кръст? Тенеке обикновенно-даже емайл няма
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Еее само и само да ме разубедите! Искам си кръстчето!!! :cry: :cry:

Накрая ще ида да си купя "Хиляда и една нощ" заради вас!

Comment

Писмо от Хелмут фон Молтке до Тирпиц

Извинявай, ако те разочаровам, но в покоите си арабският принц и принцеса Шехерезада само си лафят, някакви приказки и истории... нищо повече... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                На нож!

Comment

Знам знам... Аз имам едно старо издание което е доста кратичко а сега ще си взема пълното в два тома. Което не проваля уговорката ни за утре, нали така?

Comment

Имаш ЛС
                    На нож!

Comment

Наистина ако нямаш излишни пари по добре недей... и аз съм имал подобни идеи но няма смисъл глупаво е. А и все пак Железния кръст се заслужава, а не се купува За повечето други медали и отличия може и да не важи толкова но железния кръст братле... Дори само зад витрина да го държа бих изпитвал някакво неудобство още повече ако е оригинален.
                      Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Има го и този момент със заслужването и може би това окон4ателно ще ме откаже - или поне до момента в които аз сам ще мога да си изкарам парите и да си взема нещо свястно или никога...

Ще поживеем ще видим

Comment

Искрено ти пожелавам когато дойде този момент на самостоятелност да си още в България и да изкарваш цифра която може да ти позволи да отделиш средства за подобно нещо :argh:
                          Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Много благодаря
                            Искрено се надявам да доиде този момент и аз да бъда в България

Comment

Тема за раздела "Хоби"? Предлагам това защото има няколко подобни теми вече сложени там - защо и тази да не ги последва?

Comment

Working...
                              X