Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся Железен Кръст ІІ степен от ВСВ

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Търся Железен Кръст ІІ степен от ВСВ

Който има нещо предвид да пише ЛС

за кво ти е
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Може ли да го запазя в тайна?

Въпросът е дали имаш идея откъде мога да намеря таквоз нещо (не полско и каквото и да е менте а истински) и за какви пари?

Comment

Айде де добри хора - нали казвате че да се намери Железен Кръст е най-лесно! Помагайте Parabellum Капитане !!!
        Както и всички останали!

Comment

Аз таквоз нещо нямам. Защо не си поръчаш от нета? Импереца си го купи за 50-70 долара ако се не лъжа. Директен внос от Немско
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Мерси Parabellum

Империал, от кой сайт? Помниш ли?

Comment

че аз нямам такова нещо
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нали в internet си го намерил твоя от ПСВ или си си го взел на място?

Comment

Imperial Friedrich написа
                  че аз нямам такова нещо
                  АА, някъде бях виждал твоя снимка с железен кръст на врата...
                  scharfschutze ®

Comment

Там на 50-на метра от гърба на храм-паметника Св. Александър Невски ако си виждал има редица от сергий на колекционери на всякъкви джунджурий и антики. Сред тях се намират тук там и железни кръстове (специално на едно място беше вероятно в оригиналната си кутия и автентични документи). Нямам идея за какви цифри става въпрос... сигурно трябва да се пазариш там предимно се въртят чуждестрани туристи - Китайци, Корейци и тем подобни.
                    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Те там не знаят дори какво продават - това го бях писал в някаква друга тема. Там има такива глупости и измишльотини че... Железен Кръст ²²² степен айде сега моля ви се! Не ща да давам 80 лева за мизерен фалшификат на EK II Като съм тръгнал да взимам истински -няма да ходя там. Лошото е че няма къде другаде...

Comment

И по нета е толкова шанса да е фалшификат... всъщност не те направо си казват, че е replica на повечето места, а оригиналните са луди цифри.
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

scharfschutze написа
                          Imperial Friedrich написа
                          че аз нямам такова нещо
                          АА, някъде бях виждал твоя снимка с железен кръст на врата...
                          ми той е от ПСВ
                          albireo написа

Comment

Някой има ли желание да дойде с мен до "Александър Невски" - може между купищата фалшификатчета да има нещо истинско?

Comment

Ако искаш, да направим някой тур, 4 очи гледат по-добре от 2, но съм на мнение, че просто там оригнал надали ще се намери
                              На нож!

Comment

Working...
                              X