Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корабомоделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

старт

3, вчера свърших да стържа корпуса, и понеже е голям не можах да го топна в леген да го измия, наводних мивклата и го цопнах вътре, с малко вода за баласт изглеждаше доста добре, особенно с малко диферент на носа, колям кеф, после му направих поворот овър кил, отпуших мивката и американските моряци отплуваха в канала.

Comment

защо не го направиш плаващ?
      П.В.

Comment

Моите модели стоят във витрина, а там вода няма. Сега просто го миех и за това го цопнах, ако съм искал да ги гледам ка стоят над водата щях да ги правя във ватерлиния.

Comment

не те ли кефи да ги цопнеш от време на време във вода?
          П.В.

Comment

Мисля отговора е очевиден_ ако ме е кефило щях да ги направя пригодни за цопване, щом не съм, значи не ме кефи.

Comment

Пропуснах да спомена че модела на Айова е зверски дървен, а винтовете на нищо не приличат, плачат за пилене и термообработка, да не говорим че и 4-те са дадени еднакви.

Comment

А диаметъра не е ли еднакъв?Доколкото знам само на предните два класа е различен?
                П.В.

Comment

Imah predwid броя на лопатите, а да не говорим че формата са я направили безобразна, и нямат никаква стъпка.

Comment

голям брой винтове на модели нямат стъпка.Масачузетст като е с 4 и пет лопатни с колко е показан?Само с четири?Доколкото знам на Айова всички винтове са 4 лопатни.
                    П.В.

Comment

Ето нещо от моята колекция кораби, снимано с цифровия апарат на Гоги.Мерси, приятелю!
                      П.В.

Comment

ето още малко
                        П.В.

Comment

Гигантите Ямато и Мусаши посвещам на Одзава
                          П.В.

Comment

английските кораби са запазена територия за Гоги
                            П.В.

Comment

има Шарнхорст, Гнайзенау, Бисмарк и Тирпиц и няколко американски линкора
                              П.В.

Comment

Тука ще видите - не съм сигурен Айрън Дюк, Масачузетс Граф Шпее, Аякс, Блюхер, Белфаст и обзорна снимка на останалите
                                П.В.

Comment

Working...
                                X