Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корабомоделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ъъъ, нямах предвид ветроходи, те се продават с много подходящи въжета, имам предвид железни кораби.

Comment

Гоги, кого си отвял?!:stop: В класически линеен бой твоят надводен флот ще стане подводен!
      П.В.

Comment

Spamer si ti спамер. Много преди да се стигне до линеен бои моята авиация ще те изпрати във вечните бойни полета. И моите краицери ще отвеят твоите, имаш само някакво мизерно превъзходство в линейни кораби, ама много мизерно, и никакво авиационно присъствие, а десантни сили пък хич нямаш.

Comment

Gaden Gogi каза:
          [B]Ъъъ, нямах предвид ветроходи, те се продават с много подходящи въжета, имам предвид железни кораби.
          Ми там е на практика същото, но може да обработиш въжетата, които са стоманени, да речем, с боя, или разните антени с лак и ще останат твърди. Но трябва първо да проучиш прототипа, и после малко да поекспериментираш.
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Аз ги обработвам с любимото си коресилиново лепило, стават много готини, и много лесно се лепят после.

Comment

Каква идея ме е осенила. Да орезиля своя модел на Белфаст. Смятам да му махна булите, да преработя надстроиката, спасителните плотове и кърмовото укритие за сенитките и да получа Единбург в резултат на всичките тези усилия,Броневия пояс смятам да го имитирам с допълнително залепеи листове пластмаса.

Comment

Можеш да го направиш и на Фиджи като му махнеш кула Y
                П.В.

Comment

ehe, няма предвид само да прилича отдалече:noway: ами да е истински. А аз освен че го има гледах че все още може да се намери, и ще си имам два, Единбург и Белфаст, поради тази причина ме е осенила идеята.

Comment

Това е свежа идея!ДавайАз съм решил да си купя Ойген от Ревел в 1/720 и да ъпгрейдна Гнайзенау и Шархорст с повече зенитки както при Channel Dash
                    П.В.

Comment

Е че какви занитки ще вземеш от ревелския Ойген??? че те са излети заедно с палубата, По-добре да ми се примолиш на мене и преди да съм зглобил наново моя аерфиксовския да ти дам да си излееш 4х20мм вките.

Comment

Не аз ще си слобя нов кораб, а зенитките ще взема от Мусаши на Арии 1/600 и от тройки ще ги направя на двойки имам предвид 25мм
                        П.В.

Comment

A az щe si preboqdiswam kral Gogo

Comment

как?
                            П.В.

Comment

Същата схема но ще му рефрешна подводната част (от много плаване из тропиците), приготвил съм 5 корпуса за боядисване и когато дойде ред ще го направя и това, сега дялкам корпуса на Айовата, много гадно се стиковат палубата и корпуса, вече изрязах каквото стърчеше сега жуля с пилички и шкурка.

Comment

Каква оценка даваш на кита на "Айова" по шетобалната система?
                                П.В.

Comment

Working...
                                X