Ъъъ, нямах предвид ветроходи, те се продават с много подходящи въжета, имам предвид железни кораби.
Корабомоделизъм
Collapse
X
-
-
Comment
-
Spamer si ti спамер. Много преди да се стигне до линеен бои моята авиация ще те изпрати във вечните бойни полета. И моите краицери ще отвеят твоите, имаш само някакво мизерно превъзходство в линейни кораби, ама много мизерно, и никакво авиационно присъствие, а десантни сили пък хич нямаш.Comment
-
Ми там е на практика същото, но може да обработиш въжетата, които са стоманени, да речем, с боя, или разните антени с лак и ще останат твърди. Но трябва първо да проучиш прототипа, и после малко да поекспериментираш.Gaden Gogi каза:
[B]Ъъъ, нямах предвид ветроходи, те се продават с много подходящи въжета, имам предвид железни кораби.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмиралComment
-
Аз ги обработвам с любимото си коресилиново лепило, стават много готини, и много лесно се лепят после.Comment
-
Каква идея ме е осенила. Да орезиля своя модел на Белфаст. Смятам да му махна булите, да преработя надстроиката, спасителните плотове и кърмовото укритие за сенитките и да получа Единбург в резултат на всичките тези усилия,Броневия пояс смятам да го имитирам с допълнително залепеи листове пластмаса.Comment
-
-
ehe, няма предвид само да прилича отдалече:noway: ами да е истински. А аз освен че го има гледах че все още може да се намери, и ще си имам два, Единбург и Белфаст, поради тази причина ме е осенила идеята.Comment
-
Това е свежа идея!ДавайАз съм решил да си купя Ойген от Ревел в 1/720 и да ъпгрейдна Гнайзенау и Шархорст с повече зенитки както при Channel DashП.В.Comment
-
Е че какви занитки ще вземеш от ревелския Ойген??? че те са излети заедно с палубата, По-добре да ми се примолиш на мене и преди да съм зглобил наново моя аерфиксовския да ти дам да си излееш 4х20мм вките.Comment
-
Не аз ще си слобя нов кораб, а зенитките ще взема от Мусаши на Арии 1/600 и от тройки ще ги направя на двойки имам предвид 25ммП.В.Comment
-
-
-
Същата схема но ще му рефрешна подводната част (от много плаване из тропиците), приготвил съм 5 корпуса за боядисване и когато дойде ред ще го направя и това, сега дялкам корпуса на Айовата, много гадно се стиковат палубата и корпуса, вече изрязах каквото стърчеше сега жуля с пилички и шкурка.Comment
-
В класически линеен бой твоят надводен флот ще стане подводен!
Comment