Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На ръба на воината заради егото на два президента

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Все пак ми е интересно от къде черпиш тази информация за руската атомна бомба. Освен това доста ме влече темата за криптолози и кодове - ако можеш да ми пуснеш и линк за тези, които са разбили руския код. :tup:
    20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
    "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Ам ха здравейте, дали ще ме допуснете до разпаления си диалог без да взимам страна, аз също имам спомен, че руската бомба е '49 година...и само да отбележа, че се карате за глупости :o много по-важно е защо руснаците (или по-скоро съветняците ) са искали да разположат ракети в Куба, със сигурност не е било, само заради егото на някой президент...Просто тогава руснаците не са имали презокеански ракети и са искали да променят ядрения баланс. простичко.
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Браво !!! БраВО !!!!
        Най - накрая някои да им го каже !!! Направо нацели джакпота Маhadeva !!!
        ПФУУ !!! Направо ми беше писнало от тоя спор !
        А иначе въпросът ти е много добър и ще се подложи на размисъл ??? :?
        "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Освен заради егото на Кенеди и Хрушчов, цялата криза не би се развила толкова драматично, ако J. F. K. не беше интервенозен амфетаминов наркоман... Защото, въпреки че разполагането на балистични ракети в непосредствена близост до САЩ да е акт на превантивна агресия, то факта че Кенеди не може да проведе преговори с Хрушчов, а се налага брат му Робърт да вземе инициативата, показва пълната му неспособност да взима адекватни решения... :not:
          I've seen it on the Discovery Channel!!!

Comment

glaucus написа
            I've seen it on the Discovery Channel!!!
            Това разбира се е уникално надежден източник...
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
            X