---
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сайт за Биографиите!
Collapse
X
-
bulgariaoverall
Аз предлагам да отпадне раздел IX просто не виждам смисъл от него но ти най-добре си знаеш, иначе ще гледам да измисля нещо ново и да ти го предложа да го сложиш, но нека първо измисля нещоКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
-
Ами Манщайн и аз имах нещо наум за галерия, но ти вече ме изпревари За книгите щом така го мислиш нека тогава да остане, а за името на сайта ми е все едно както ти си прецениш най-добре.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
За търсачка ... не знам. За форум ми се вижда ненужно - по-добре е да не дробим нещата, нека да си е тук, нали даже си има такъв раздел.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Erich Von Manstein написаЩо се отнася до името на сайта май най-добре е да се казва knightscross или нещо такова тъй като по-голямата част от материалите
се отнасят пряко или косвено за Рицарския Кръст.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Наистина, аз лично бих предпочел да изчакаме със сайта за биографиите, понеже се губи баланса, имаме прекалено много неща за Третия Райх за сметка на нищо за съюзниците / СССР и съвсем основателно ще ни слагат имена.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Хм.. Ямамото е само пръв сред равни в Япония. Да не би Одзава или Тойода да заслужават по-малко внимание. Или да речем Райцо Танака? На Япония от край време се гледа шаблонно-Ямамото е велик, нещастния Нагумо-пръв специалист и други няма. Айде стига!Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
CHK написаА по- старата военна история, т.е. тази от 16 до 18 век?Last edited by Док Холидей; 04-12-2004, 21:33.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
С биографиите добре се справяме.
Аз искам да направя една вметка за галерията. Ако може да се направи един раздел Исторически Възстановки.Там ще слагаме снимки на такива възстановки в България. Аз имам снимки от Копривщица, Шипка и част от Шумен. Араслан и Багатура могат да помогнат като дадат снимки на средновековни възстановки.Ако успея да прикаткам Ръководството на НД "Традиция" да ми даде снимките които са правили в Аустерлиц миналата година ще стане супер.Last edited by Док Холидей; 10-12-2004, 12:47.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаС биографиите добре се справяме.
Аз искам да направя една вметка за галерията. Ако може да се направи един раздел Исторически Възстановки.Там ще слагаме снимки на такива възстановки в България. Аз имам снимки от Копривщица, Шипка и част от Шумен. Араслан и Багатура могат да помогнат като дадат снимки на средновековни възстановки.Ако успея да прикаткам Ръководството на НД "Традиция" да ми даде снимките които са правили в Аустерлиц миналата година ще стане супер.Last edited by Док Холидей; 10-12-2004, 12:48.
Comment
Comment