Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сайт за Биографиите!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сайт за Биографиите!

---
    Last edited by Док Холидей; 16-06-2005, 16:39.

bulgariaoverall

Аз предлагам да отпадне раздел IX просто не виждам смисъл от него но ти най-добре си знаеш, иначе ще гледам да измисля нещо ново и да ти го предложа да го сложиш, но нека първо измисля нещо
    Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ами Манщайн и аз имах нещо наум за галерия, но ти вече ме изпревари За книгите щом така го мислиш нека тогава да остане, а за името на сайта ми е все едно както ти си прецениш най-добре.
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

За търсачка ... не знам. За форум ми се вижда ненужно - по-добре е да не дробим нещата, нека да си е тук, нали даже си има такъв раздел.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Erich Von Manstein написа
          Що се отнася до името на сайта май най-добре е да се казва knightscross или нещо такова тъй като по-голямата част от материалите
          се отнасят пряко или косвено за Рицарския Кръст.
          Аз пък мислех че се казва Ritterkreuz.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хъ...то само фашагите ли са с биографии? Нека и други да се включат. Сега събераме морското наследство в нашия си раздел.
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

Наистина, аз лично бих предпочел да изчакаме със сайта за биографиите, понеже се губи баланса, имаме прекалено много неща за Третия Райх за сметка на нищо за съюзниците / СССР и съвсем основателно ще ни слагат имена.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хм.. Ямамото е само пръв сред равни в Япония. Да не би Одзава или Тойода да заслужават по-малко внимание. Или да речем Райцо Танака? На Япония от край време се гледа шаблонно-Ямамото е велик, нещастния Нагумо-пръв специалист и други няма. Айде стига!
                Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                Неизвестен руски адмирал

Comment

А по- старата военна история, т.е. тази от 16 до 18 век?

Comment

CHK написа
                    А по- старата военна история, т.е. тази от 16 до 18 век?
                    Там ти си специалиста.Демек ти ще пишеш за тези личности. на мен ще ми бъде много интересно да прочета нещо за тях
                    Last edited by Док Холидей; 04-12-2004, 21:33.
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

След 16/17 декември, мога да се заема със събирането на информация.

Comment

С биографиите добре се справяме.
                        Аз искам да направя една вметка за галерията. Ако може да се направи един раздел Исторически Възстановки.Там ще слагаме снимки на такива възстановки в България. Аз имам снимки от Копривщица, Шипка и част от Шумен. Араслан и Багатура могат да помогнат като дадат снимки на средновековни възстановки.Ако успея да прикаткам Ръководството на НД "Традиция" да ми даде снимките които са правили в Аустерлиц миналата година ще стане супер.
                        Last edited by Док Холидей; 10-12-2004, 12:47.
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                          С биографиите добре се справяме.
                          Аз искам да направя една вметка за галерията. Ако може да се направи един раздел Исторически Възстановки.Там ще слагаме снимки на такива възстановки в България. Аз имам снимки от Копривщица, Шипка и част от Шумен. Араслан и Багатура могат да помогнат като дадат снимки на средновековни възстановки.Ако успея да прикаткам Ръководството на НД "Традиция" да ми даде снимките които са правили в Аустерлиц миналата година ще стане супер.
                          Много добра идея. Другият вариант е да слагаме снимките от възстановките в съответния период, ама с отделен раздел ще е по-добре.
                          Last edited by Док Холидей; 10-12-2004, 12:48.

Comment

Working...
                          X