Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мисля ,че знам отговора на въпроса ,който смятам да задам ама нали знаете че надеждата крепи човека.Та така де аз ще си попитам-дори и личните съобщения ли са се загубили?
    Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

не знам, обаче аз получих 3 нови, които вече бях получил преди срива. Сега си ги имам в по два екземпляра :lol: :lol:
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Е това е късмет.А пък получих e-mail че имам нови съобщения ,а пък сега нямам и ...ама няма нищо какво се оплаквам-не съм само аз така.То за всички е еднакво.От мрънкане полза няма
        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

съжалявам, всичко е в една база данни и тя цялата зачезна...
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

...Форумът е най-задружен, когато, когато го погълне срив...(неуместна шега :twisted: )
            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
            нека четат пред вратите
            нашата памет остъклена
            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Аз на Гото :fire: :argh:

Цели 50 поста.Баси :cry: .
              Откъде да започвам :roll:
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Да загубите за всички ни са значителини, аз лично май съм загубил към 15 - 20 поста.
                Ама на война е така , или тя още не е започнала :roll: :? .

Та има един руски израз : " Ну здавай сначала" :lol:

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

ако не го оправят местя и точка
                  правилно! Смърт на еврейския капитал, мой фюрер!

Zwqr: не съм чувал подобен израз :twisted:
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Това се случва прекалено често и действа много демотивиращо :evil:
                    Si vis pacem - para bellum!

Comment

Амио то май продължава да се случва, днеска следобед никакъв достъп нямаше, а сутринта само чат-пат, и като не можех да вися тука се минах и съм бачкал, нещо дето колегите го правят за 2 дена аз за 3 часа го избачках.

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

zwqr: не съм чувал подобен израз :twisted:

ААА някой преди срива бе постнал един виц за руския богатир и една принцеса дето не можеше да си хареса жених, та споменатия руски момък си беше водил записки с тебешир по ботуша си. И когато забелязал че горе споменатата принцеса коригира неоторизирано неговите записки относно броя пъти извършен секс, богатира споненал РЕПЛИКАТА.

Comment

Защо не се разкараме от тези бездарници GOTO.BG, вчера цял час се мъчих да отворя форума, но като не ще - не ще. И не е само вчера....човек, колкото и благоразположен да е, когато след час боричкане отвори форума, ще не ще си излива цялата злоба към другарчето, вместо към онези смешници от GOTO.BG Ако трябва, нищо не ни пречи да съберем някаква сума и да сменим хоста.
                          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Да, наистина е супер зле форума, ама доколкото знам Империала май им е предплатил на тия капути от ГОТО.БГ!!!
                            Ей, как грубо се изразих, съжалявам
                            Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Империал, би трябвало да има клауза неустойка в на договора за хостването. Можеш да ти размажеш по тази точка. Все пак плащаш за услуга!
                              scharfschutze ®

Comment

Моите разузнавателни служби ми донесоха,че Гото е дал един месец аванта на Криле,за дето форумът им не работи.
                                Казвайте сега ние какво да правим?
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X