Мисля ,че знам отговора на въпроса ,който смятам да задам ама нали знаете че надеждата крепи човека.Та така де аз ще си попитам-дори и личните съобщения ли са се загубили?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво се случи
Collapse
X
-
Originally posted by "Сержант Уханов"
zwqr: не съм чувал подобен израз :twisted:
ААА някой преди срива бе постнал един виц за руския богатир и една принцеса дето не можеше да си хареса жених, та споменатия руски момък си беше водил записки с тебешир по ботуша си. И когато забелязал че горе споменатата принцеса коригира неоторизирано неговите записки относно броя пъти извършен секс, богатира споненал РЕПЛИКАТА.
Comment
-
Защо не се разкараме от тези бездарници GOTO.BG, вчера цял час се мъчих да отворя форума, но като не ще - не ще. И не е само вчера....човек, колкото и благоразположен да е, когато след час боричкане отвори форума, ще не ще си излива цялата злоба към другарчето, вместо към онези смешници от GOTO.BG Ако трябва, нищо не ни пречи да съберем някаква сума и да сменим хоста."If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Да, наистина е супер зле форума, ама доколкото знам Империала май им е предплатил на тия капути от ГОТО.БГ!!!
Ей, как грубо се изразих, съжалявамНека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
Comment