Знам, че темата ще ви се стори малко безинтересна, но предлагам тук да представиме с какви железа разполагаме, довлни ли сме от тях, овърклокваме ли ги , дали имаме проблеми с нещо и т.н.
Като за начало ето и мойта конфигурация:
AMD Athlon XP 2400+
120 GB Baracuda 7
Chaintech Ti4200 128 DDR
Gigabyte 7N400L
A4 Tech Wop-35 Optical Mouse.
Като цяло става за джитки(най-вече), Ил-2 върви много добре на 1024х768 32 битов цвят. Не мисля да сменям някакви чаркове в рамките на година и половина.
И ето първия въпрос- има ли някой от форума с карта като мойта. На Ил-2 имам някакви странни бъгове- например част от текстурите на някои обекти липсват, много е грозно да се вгледаш в някой ЗИС и да забележиш, че гумите му са ръбести и изцяло зелени. Как мога да направя така, че игрите да вървят на пвоече от 60 херца?
Като за начало ето и мойта конфигурация:
AMD Athlon XP 2400+
120 GB Baracuda 7
Chaintech Ti4200 128 DDR
Gigabyte 7N400L
A4 Tech Wop-35 Optical Mouse.
Като цяло става за джитки(най-вече), Ил-2 върви много добре на 1024х768 32 битов цвят. Не мисля да сменям някакви чаркове в рамките на година и половина.
И ето първия въпрос- има ли някой от форума с карта като мойта. На Ил-2 имам някакви странни бъгове- например част от текстурите на някои обекти липсват, много е грозно да се вгледаш в някой ЗИС и да забележиш, че гумите му са ръбести и изцяло зелени. Как мога да направя така, че игрите да вървят на пвоече от 60 херца?
Comment