Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Игра

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Игра

Та мисълта ми е следната.Може детинско да ви прозвучи,но ми се играе на "фунийки"Какво ще кажете лятото да заформим целият форум една такава игричка?Писна ми да се правя на възрастен
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Игра

:lol: :lol: :lol:
    Аз участвам. Ще трябва да си изровя тръбата. Знам, че я пазя някъде. Дълга е над метър и има голяма далекобойност.
    Ама ще падне една веселба. :lol: :lol: :lol:
    Кой е казал, че сме възрастни?
    Такива сме, каквито се чувстваме.
    scharfschutze ®

Comment

ммм...... аз никога не съм си играл на фунийки :|

обаче имах ееееей такава капсова пушка
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ще те науча.Много е лесно
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Малееееееее...Ей сега си избодохме очите. Ще сме с очила - споко. )
          Ами аз съм за, но ви рпедупреждавам, че съм много добър и "моят" отбор просто няма да е честен. Като малък ги газих със специалната си двойна пушка с допълнително място за фунийки. Ако заформите едно посещение към Варна дори ще ви вкараме с Империал в римските терми. Там стават най-приятните двубои. ЕЕЕЕй....Идеята е стрхотна. :lol:
          Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

А така.Май ще направим отборче

Comment

И аз никога не съм играл на фунийки Но имам предложение, ако се прави "фунийкова война" да е някъде, където няма хора защото десетки инфантили на едно място будят подозрение... Сигурно ги прибират за електошокова терапия :lol: Шегувам се де, много добра идея, иначе... :tup: дамм
              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Хехе, мдааа, то инфантилността май заразна Само трябва да си изровя пушката, обаче вие сте в жестока беда - моето чудо е тип помпа, полуавтоматично, с пълнител от 6 фунийки (само трябва да видя дали работи още, най-вероятно дървото сее скапало ) Така че по скорострелност сте безнадежно изостанали

(БДУ, фунийките за възрастни се казват Пайнтбалл )
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

В момента играя новата Макс Пейн- Максимална тръбичка... :lol: :tup:

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена

Comment

Originally posted by "Hainz Guderian"

В момента играя новата Макс Пейн- Максимална тръбичка... :lol: :tup:
                    Остави Макс Пейн и си намери една тръба. Препоръчвам ти да вземеш от някоя антена на блока. (ако има изобщо такива).

ее, момчета, голямо перчене

Хехе, за който не е играл на фунийки - това е нещо като Counter-Stirke или по-точно - Day of Defeat. Смятам, че няма нужда от повече обяснения. Фунийките се правят от етикети за буркани. Добри бяха от грах и домати. Малее, каква мания беше само.....
                    Сега децата висят по задимените интернет клубове и пуцат на Counter-Stirke.
                    А какви битки ставаха....
                    Спомени, спомени...
                    scharfschutze ®

Comment

ААА, несъгласен!!!! Най-добрите фунийки ставаха от гланцирани списания - Некерман ако някой изровеше отнякъде беше велико. И не се плюнчат фунийките, за да се залепят, а се използва тънка ивичка тиксо, която се увива на сантиметър-два от върха. Така ем се подобрява балистиката заради по-тежкия връх, ем не е твърд самия той, че да стане някоя беля (то шанса винаги си съществува де, ама тва е част от играта )
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Верно и гланцирани списания се използваха - "Жената Днес":lol:, а "Некерманите" бяха кът. От етикети ставаха по-бързо. Вземаха с цели кашони от консервения комбинат "Г. Кирков".
                        "Наплюнчена" фунийка съм забивал в крака на един.
                        scharfschutze ®

Comment

Аааагрх... като бях малък колко ги мразех тея копелета с фунийките не е истина :evil: Ама седя си аз и си играя нещо и изведнъж ме прасва няква фунийка.../чува се изпукване на кокалчета на ръцете/ и гледам некви дебилчета седят и се хилят насреща ми... е след това открих силата на прашката и особено варианта в който използваш метални топчета от лагери за амуниции :twisted: :twisted: :twisted: Така че фунийкаджии, гответе се, ще дойде и вашият час... :twisted:
                          <<..........>>

Comment

Аз сигурно съм бил свидетел на последния набор фунийкаджии... и аз не ги долюбвах много... все ме праскаха, след което се заливаха от смях, а аз им отмъщавах с един дълъг маркуч... (един вид намокрям им барута)...

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена

Comment

Originally posted by "scharfschutze"

"Наплюнчена" фунийка съм забивал в крака на един.
                              Аз пък в клепача на един и оттогава спрях да играя,бях на 18 години

Comment

Working...
                              X