If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та мисълта ми е следната.Може детинско да ви прозвучи,но ми се играе на "фунийки"Какво ще кажете лятото да заформим целият форум една такава игричка?Писна ми да се правя на възрастен
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
:lol: :lol: :lol:
Аз участвам. Ще трябва да си изровя тръбата. Знам, че я пазя някъде. Дълга е над метър и има голяма далекобойност.
Ама ще падне една веселба. :lol: :lol: :lol:
Кой е казал, че сме възрастни?
Такива сме, каквито се чувстваме.
scharfschutze ®
Ами аз съм за, но ви рпедупреждавам, че съм много добър и "моят" отбор просто няма да е честен. Като малък ги газих със специалната си двойна пушка с допълнително място за фунийки. Ако заформите едно посещение към Варна дори ще ви вкараме с Империал в римските терми. Там стават най-приятните двубои. ЕЕЕЕй....Идеята е стрхотна. :lol:
И аз никога не съм играл на фунийки Но имам предложение, ако се прави "фунийкова война" да е някъде, където няма хора защото десетки инфантили на едно място будят подозрение... Сигурно ги прибират за електошокова терапия :lol: Шегувам се де, много добра идея, иначе... :tup: дамм
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Хехе, мдааа, то инфантилността май заразна Само трябва да си изровя пушката, обаче вие сте в жестока беда - моето чудо е тип помпа, полуавтоматично, с пълнител от 6 фунийки (само трябва да видя дали работи още, най-вероятно дървото сее скапало ) Така че по скорострелност сте безнадежно изостанали
(БДУ, фунийките за възрастни се казват Пайнтбалл )
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
В момента играя новата Макс Пейн- Максимална тръбичка... :lol: :tup:
Остави Макс Пейн и си намери една тръба. Препоръчвам ти да вземеш от някоя антена на блока. (ако има изобщо такива).
ее, момчета, голямо перчене
Хехе, за който не е играл на фунийки - това е нещо като Counter-Stirke или по-точно - Day of Defeat. Смятам, че няма нужда от повече обяснения. Фунийките се правят от етикети за буркани. Добри бяха от грах и домати. Малее, каква мания беше само.....
Сега децата висят по задимените интернет клубове и пуцат на Counter-Stirke.
А какви битки ставаха....
Спомени, спомени...
scharfschutze ®
ААА, несъгласен!!!! Най-добрите фунийки ставаха от гланцирани списания - Некерман ако някой изровеше отнякъде беше велико. И не се плюнчат фунийките, за да се залепят, а се използва тънка ивичка тиксо, която се увива на сантиметър-два от върха. Така ем се подобрява балистиката заради по-тежкия връх, ем не е твърд самия той, че да стане някоя беля (то шанса винаги си съществува де, ама тва е част от играта )
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Верно и гланцирани списания се използваха - "Жената Днес":lol:, а "Некерманите" бяха кът. От етикети ставаха по-бързо. Вземаха с цели кашони от консервения комбинат "Г. Кирков".
"Наплюнчена" фунийка съм забивал в крака на един.
scharfschutze ®
Аааагрх... като бях малък колко ги мразех тея копелета с фунийките не е истина :evil: Ама седя си аз и си играя нещо и изведнъж ме прасва няква фунийка.../чува се изпукване на кокалчета на ръцете/ и гледам некви дебилчета седят и се хилят насреща ми... е след това открих силата на прашката и особено варианта в който използваш метални топчета от лагери за амуниции :twisted: :twisted: :twisted: Така че фунийкаджии, гответе се, ще дойде и вашият час... :twisted:
Аз сигурно съм бил свидетел на последния набор фунийкаджии... и аз не ги долюбвах много... все ме праскаха, след което се заливаха от смях, а аз им отмъщавах с един дълъг маркуч... (един вид намокрям им барута)...
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment