Та мисълта ми е следната.Може детинско да ви прозвучи,но ми се играе на "фунийки"Какво ще кажете лятото да заформим целият форум една такава игричка?Писна ми да се правя на възрастен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игра
Collapse
X
-
Игра
:lol: :lol: :lol:
Аз участвам. Ще трябва да си изровя тръбата. Знам, че я пазя някъде. Дълга е над метър и има голяма далекобойност.
Ама ще падне една веселба. :lol: :lol: :lol:
Кой е казал, че сме възрастни?
Такива сме, каквито се чувстваме.scharfschutze ®
Ами аз съм за, но ви рпедупреждавам, че съм много добър и "моят" отбор просто няма да е честен. Като малък ги газих със специалната си двойна пушка с допълнително място за фунийки. Ако заформите едно посещение към Варна дори ще ви вкараме с Империал в римските терми. Там стават най-приятните двубои. ЕЕЕЕй....Идеята е стрхотна. :lol:Alliis laetum, sibi sapiens.
Comment
-
И аз никога не съм играл на фунийки Но имам предложение, ако се прави "фунийкова война" да е някъде, където няма хора защото десетки инфантили на едно място будят подозрение... Сигурно ги прибират за електошокова терапия :lol: Шегувам се де, много добра идея, иначе... :tup: дамм"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Хехе, мдааа, то инфантилността май заразна Само трябва да си изровя пушката, обаче вие сте в жестока беда - моето чудо е тип помпа, полуавтоматично, с пълнител от 6 фунийки (само трябва да видя дали работи още, най-вероятно дървото сее скапало ) Така че по скорострелност сте безнадежно изостанали
(БДУ, фунийките за възрастни се казват Пайнтбалл )XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Originally posted by "Hainz Guderian"
В момента играя новата Макс Пейн- Максимална тръбичка... :lol: :tup:
ее, момчета, голямо перчене
Хехе, за който не е играл на фунийки - това е нещо като Counter-Stirke или по-точно - Day of Defeat. Смятам, че няма нужда от повече обяснения. Фунийките се правят от етикети за буркани. Добри бяха от грах и домати. Малее, каква мания беше само.....
Сега децата висят по задимените интернет клубове и пуцат на Counter-Stirke.
А какви битки ставаха....
Спомени, спомени...scharfschutze ®
ААА, несъгласен!!!! Най-добрите фунийки ставаха от гланцирани списания - Некерман ако някой изровеше отнякъде беше велико. И не се плюнчат фунийките, за да се залепят, а се използва тънка ивичка тиксо, която се увива на сантиметър-два от върха. Така ем се подобрява балистиката заради по-тежкия връх, ем не е твърд самия той, че да стане някоя беля (то шанса винаги си съществува де, ама тва е част от играта )XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Верно и гланцирани списания се използваха - "Жената Днес":lol:, а "Некерманите" бяха кът. От етикети ставаха по-бързо. Вземаха с цели кашони от консервения комбинат "Г. Кирков".
"Наплюнчена" фунийка съм забивал в крака на един.scharfschutze ®
Аааагрх... като бях малък колко ги мразех тея копелета с фунийките не е истина :evil: Ама седя си аз и си играя нещо и изведнъж ме прасва няква фунийка.../чува се изпукване на кокалчета на ръцете/ и гледам некви дебилчета седят и се хилят насреща ми... е след това открих силата на прашката и особено варианта в който използваш метални топчета от лагери за амуниции :twisted: :twisted: :twisted: Така че фунийкаджии, гответе се, ще дойде и вашият час... :twisted:<<..........>>
Comment
-
Аз сигурно съм бил свидетел на последния набор фунийкаджии... и аз не ги долюбвах много... все ме праскаха, след което се заливаха от смях, а аз им отмъщавах с един дълъг маркуч... (един вид намокрям им барута)..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
Comment