If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми така е, обаче както каза, не само предлагането, а и търсенето. конкуренцията е по-висока и предлаганите места са повече за неквалифицирани работници. поради това заплащането не е адекватно на разходите, които човек прави, живеейки в този град.
Ма ти си бил много отракано момче, бе Longanlon! Направо ги въртиш на малкия си пръст работодателите из твоя регион ( Свищов ли беше?)
Ако аз дойда там и поискам 500 лв заплата с неотразимия аргумент, че мога да се оправям с последната версия на SPSS, ще ми целуват ли поне ръцете (за краката не настоявам)
може би ще ти дадат, като се има пред вид, че аз вземам точно толкова и не знам какво е СПСС даже. имам един приятел, който вероятно знае, ама ти него не го гледай, той взема 1200.
SPSS is a modular, tightly integrated, full-featured product line for the analytical process — planning, data collecting, data access, data management and preparation, analysis, reporting and deployment. Using SPSS with a combination of add-on modules and stand-alone software that work seamlessly with the base product enhances the capabilities of SPSS. The intuitive interface makes it easy to use — yet it gives you all of the data management, statistics and reporting methods you need to do even your toughest analysis.
Comment