Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е, честито
    И аз разчитам на някаква подобна "случайност".

Comment

Е, честито

в кой град по-точно?

Comment

Ами в София. Тук по идея би трябвало и търсенето и предлагането да са най-големи.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Sofia

ми така е, обаче както каза, не само предлагането, а и търсенето. конкуренцията е по-висока и предлаганите места са повече за неквалифицирани работници. поради това заплащането не е адекватно на разходите, които човек прави, живеейки в този град.

Comment

Ма ти си бил много отракано момче, бе Longanlon! Направо ги въртиш на малкия си пръст работодателите из твоя регион ( Свищов ли беше?)
            Ако аз дойда там и поискам 500 лв заплата с неотразимия аргумент, че мога да се оправям с последната версия на SPSS, ще ми целуват ли поне ръцете (за краката не настоявам)
            Si vis pacem - para bellum!

Comment

може би ще ти дадат, като се има пред вид, че аз вземам точно толкова и не знам какво е СПСС даже. имам един приятел, който вероятно знае, ама ти него не го гледай, той взема 1200.

Comment

SPSS is a modular, tightly integrated, full-featured product line for the analytical process — planning, data collecting, data access, data management and preparation, analysis, reporting and deployment. Using SPSS with a combination of add-on modules and stand-alone software that work seamlessly with the base product enhances the capabilities of SPSS. The intuitive interface makes it easy to use — yet it gives you all of the data management, statistics and reporting methods you need to do even your toughest analysis.
                Si vis pacem - para bellum!

Comment

Working...
                X