Защо в последно време каквато и тема да се обсъжда все се стига до едно и също нещо - русофобия, антисемитизъм, расизъм и куп други негативизми? до голяма степен подкрепям тезата, че "расизмът винаги е бил идеологията на масите, на необразованите и некултурни хора"...просто за съжаление има и изключения, което не прави тези идеологии по-добри обаче...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свободата на Словото в България
Collapse
X
-
Писна ми!!!
писна ми от антисемитизъм!!!
много е лесно да кажеш че евреите трябва да горят или да изчезнат от лицето на Земята, много мъжкарско, много патриотично, много националистично, много куул.
много безсмислено и тъпо, ако се замислиш МАЛКО.
[color=yellow][color]
идиоти ли сте или се правите на такива, за да сте интересни?
искаш да гориш евреи? много общо звучи 'евреи'
ами ако някой дойде увас и запали майка ти? ако и отреже краката да не бяга, полее я с бензин и й драсне клечката? какво би казал тогава, господин националист?
ако хване малката ти сестричка за краката и й пръсне главата в стената?
не ви ли стана ясно че тези приказки просто изглеждат тъпо? може да си имате мнение за проблемите, които 'евреите' са причинили на света, българия или на вас лично, но като се замислите МАЛКО, ще установите че те, о! изненада, не са народ от гнусни ционистични копелета манипулиращи света, а бащи, майки и деца, точно като всички нас. и те ходят на работа, училище, детска градина, и те водят кучето в парка, децата им участват в училищни пиески.
ми хайде, горете ги, господа мъжествени типове.
хайде да ви видя. само внимавайте после някой да не подгони вас със факлата, та да видите хубаво ли е.
Comment
-
Parabellum, ще кажеш ли с какво точно евреите ти пречат?"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
Comment