Що се отнася до Доган, присъединявам се напълно към отрицателното ви / меко казано/ мнение за ролята му в българската политика. Но, от друга страна, не може да му се отрече това, че притежава доста политическа интуиция и усет, много повече от доста други политици, ако не и най- много от всички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свободата на Словото в България
Collapse
X
-
Мда, тогава се оказва, че ние сме мноооого смешни и ... ае да не изброявам, след като Доган ни е един от най-добрите политици!!!
Погледнето го и по-скоро се заслушайте как се изразява и по какъв начин говори - абсолютен простак, помак, селянин, напомнящ за циганите от Кършияка и Христо Стоичков ...Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Ne bih go narekal dobur politik, a nai-obiknowen selski hitrec.Toi ne zashtitawa niakawa politika ili ideologia, a gleda da se nagodi kakto mu e udobno kam situaciata.No ne moga da razbera zashto wsichki, absolutno wsichki w t.n obshtestweno prostranstwo se skuswat da mu blizhat zadnika.Osobeno potresawashto beshe, kogato Dogan zaedno s Wladimirow otidoha na gosti na Trifonow....ta wuprosnoto gologlawo lice se durzha primitiwno, dolno, gnusno...mazneshe mu se po nai-dolnia nachin. :evil:He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past
Comment
-
да
Прав си, че Доган е селски хитрец, но за съжаление, това е може би най-значимото качество за един политик. Спомнете си простия селски хитрец бай Тодор Правешки и 35-те му години на власт. Кой е казал, че политикът трябва да бъде благ, мъдър и интелигентен - това е просто приказка за гласоподавателите."If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Кабеларката Ден наистина я спират и на мен не ми е ясно точно защо.
гледах едно предаване 'в десетката' ('булзай' уит иво инджейв) където шефът на СЕМ и Г.Лозанов спореха относно това. Подктепям напълно тезата на Лозанов, че по въпроса трябва да има обществена дискусия, пък макар и постфактум.
не може СЕМ да се изживява като жандарм и да прави каквото му скимне. разбира се, аз не съм съвсем наясно с конкретният проблем (въпросното шоу на ник щайн има прекалено...как да се изразя...популистки....абе да си го кажем - селски привкус за мен), но твърдо заемам принципната позиция, че по такива проблеми (не само медийни, а междуетнически, какъвто бил този) трябва да се дискутира.
[b]трябва да се дикутира[b],
защото това е единственият начин те да бъдат преодолени. защото, както каза веднъж дядо ми, по добре е да си чешем езиците отколкото да хванем пушките.
Comment
-
На мен също не ми е много ясно защо спират Ден. ако е само, заради едно предаване, да спрат предаването и толкова. изглежда, че не е само заради въпросното предаване, което не съм гледал досега...ах, да явно няма и да мога да гледам едва ли е рекламен трик всичко това.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Originally posted by "Longanlon"
има прекалено...селски привкус
Originally posted by "Longanlon"
сега върви по СКАТ и е същата боза.
расизмът винаги е би идеологията на масите, на необразованите и некултурни хора. явно и у нас е така и това 'шоу' е живо доказателство. както и хората, които звънят и говорят в него.
което разбира се не беше причина да го спират. по-добре да говорят, отколкото да горят евреи.
Comment
-
напълно ви подкрепям ! без евреите, слънцето по-ярко щеше да свети."Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
Comment