Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как бихте се маскирали за Heloween?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Според американските вярвания (протестантсвото) човек се доказва пред Бог не като върши добри дела за другите, а като виси по цял ден по нивите или пасе кравите, на тях им е в кръвта да правят пари. А за този празник- и те да отдъхтат...
    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
    нека четат пред вратите
    нашата памет остъклена
    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Ами аз го празнувайх веднъж и то защото така бяхме решили с една позната...та намерихме си повод и прекатахме приятно в "Три Уши". Бях маскиран като лекар с прахосмокачка, а тя беше антракса - тогава беше модерно. Иначе за Вси Светии мога само да чета в страшните книги на Кинг или не толкова страшните, но много по-добре написани такива на Рей Бредбъри.
      Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Не празнувам Helloween. Имаме си достатъчно празници, ние, българите, че да празнуваме и чуждите. В другите държави да празнуват наш празник?

Не забравяйте поговорката: "Може да сме безделници, но не сме без празници." :lol:
        scharfschutze ®

Comment

Аз да си призная не го празнувам не защото "не е наш", а защото отблеязвам само празниците с които съм свикнал. А той не е сред тях, защото не се празнуваше, когато бях на съответната впечатлителна невръстна възраст. Честно казано, въобще не ми пука дали в другите държави празнуват "нашите" празници.

Comment

а

Е, Toshiro, ние го празнувахме някак отгоре...заповед един вид но наистина ми беше забавно, никога не съм гледал на празника от друга страна освен от тази, че това е празник, който не е свързан с историята, а с доброто изкарване (което обикновено се свързваше с добро напиване...както междувпрочем и свети Валентин - Трифон Зарезан)...но и днес мои приятели отидоха да празнуват Хелоуин в Софиаленд...въпреки че са на по над 20 години...просто причина денят ти да изглежда малко по-различен. какво значение има какъв е празникът...нали затова са празниците, да ти променят ежедневието.
            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Да сега е модерно младите хора в България да си продават задниците на чуждите празници!!!
              Свети Валентин-пфу да си зарежем нашият Свети Трифон заради католиците-Никога
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum, не се притеснявай за Трифон Зарезан, по вероятно е да не празнуваме Коледа отколкото да пропуснем точно него :lol: :lol: :lol:
                <<..........>>

Comment

а баш :tup: :tup: :tup:
                  ние сме си заклети традиционалисти
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Уфф, аз така се маскирах вчера, че още медържи, ама хич не беше по повод на "Вси светии" :lol: :lol: :lol:
                    Парабелум, модни са, защото сапо прости, лесно-разбираеми и пропагандирани... Тва му е кофтито, според мен. Профанизира се обществото, дет се вика!!!
                    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Покрай този "Хе(р)уоин" забравихме за "Народните будители".

И други затворници
                      нека четат пред вратите
                      нашата памет остъклена

Comment

Originally posted by "Hainz Guderian"

Покрай този "Хе(р)уоин" забравихме за "Народните будители".
                        Правилно. Както сме тръгнали някои забравят, че са българи. Имам предвид управляващите. Не защитават националните интереси и тези на народа.
                        scharfschutze ®

Comment

Ей,вярно бре!Забравихме народните будители.Как може да съм толкова завеян :x
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Да заради нек'ви тикви ни се разсипаха и празниците

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена

Comment

Originally posted by "Hainz Guderian"

Да заради нек'ви тикви ни се разсипаха и празниците
                              Cameraden, angriff der Amerikana! :lol: :lol: :lol: :lol:
                              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Що се смееш бре вероотстъпник

Comment

Working...
                                X