If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ти сериозно ли ги задаваш тея въпроси??? Аз не познавам човек който дори да се интресува кога е Heloween(да не говорим за навличане на малоумни дрехи), а ти ме питаш как ще се маскирам? Всъщност ти как ще се маскираш? :lol: :lol: :lol:
Твърдо НЕ. Още по време на пребиваванието ми в католическа Хърватия в душата ми назря бунт срещу този сатанински праздник, изживелица на средновековието и епохата на инквизицията.
:o
Департамент образования считает, что "олицетворение смерти и духов Зла, культ смерти или глумление над смертью" разрушительно влияет на психическое здоровье детей. Хэллоуин - праздник нечистой силы, вечер накануне католического Дня всех святых. При этом сам праздник никакой угрозы не несет, он связан с маскарадом - переодеванием в "страшные" наряды.
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
е, хайде сега, това е по-скоро празник за децата, на които едва ли им пука, дали е езически, католически, ортодоксален или каквото и да било...
във Втора английска едно време се празнуваше
иначе твърде не на холокоста срещу тиквите :twisted: подобно ми е и отношението ми към Томатината и холокоста срещу доматите.... :o
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Ей, Махадева, в моето училище явно сме поизостанали от Втора Английска Гимназия. :lol: :lol:
Никога не съм го празнувал и не смятам да го правя...
Какво общо имаме ние с този празник???
Виж, американците, с техните бедни душички, нека си го празнуват. :twisted: Те техните празници са все такива и са доста ограничена бройка, така че - прав им път :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment