Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как бихте се маскирали за Heloween?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

10.10
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Аз и без да се маскирам изглеждам достатъчно страшно...
    Състраданието е слабост...

Comment

Абе ти сериозно ли ги задаваш тея въпроси??? Аз не познавам човек който дори да се интресува кога е Heloween(да не говорим за навличане на малоумни дрехи), а ти ме питаш как ще се маскирам? Всъщност ти как ще се маскираш? :lol: :lol: :lol:
      <<..........>>

Comment

Доста хора се "маскират" с ракия,водка,мента,коняк,саке,уиски... дори без мезе. Може би дори някои се маскират и с антифриз
        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена
        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Този празник за мен е чужд,така че определено няма да го Празнувам.Ние си имаме достатъчно хубави наши Истински Празници.
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

а? за какво говорите?
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И аз се присъединявам към мнението на Парабелум и Деймос.

Comment

да

Originally posted by "Hainz Guderian"

Доста хора се "маскират" с ракия,водка,мента,коняк,саке,уиски... дори без мезе. Може би дори някои се маскират и с антифриз
                :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Само, че това е за празника "Вси Алкохолици"

Това е доста чуждо за българските традиции и култура, така че смятам въпроса за излишен.
                Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Е, той този празник всеки ден....
                  "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

А този "Вси светии" кога е изобщо?!

И други затворници
                    нека четат пред вратите
                    нашата памет остъклена

Comment

Твърдо НЕ. Още по време на пребиваванието ми в католическа Хърватия в душата ми назря бунт срещу този сатанински праздник, изживелица на средновековието и епохата на инквизицията.
                      :o
                      Департамент образования считает, что "олицетворение смерти и духов Зла, культ смерти или глумление над смертью" разрушительно влияет на психическое здоровье детей. Хэллоуин - праздник нечистой силы, вечер накануне католического Дня всех святых. При этом сам праздник никакой угрозы не несет, он связан с маскарадом - переодеванием в "страшные" наряды.
                      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

е, хайде сега, това е по-скоро празник за децата, на които едва ли им пука, дали е езически, католически, ортодоксален или каквото и да било...
                        във Втора английска едно време се празнуваше
                        иначе твърде не на холокоста срещу тиквите :twisted: подобно ми е и отношението ми към Томатината и холокоста срещу доматите.... :o
                        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Na 31.10 vsyaka godina e praznika...
                          Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Мерси за информацията. Също така съм напълно съгласен с Махадева. :tup:

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена

Comment

Ей, Махадева, в моето училище явно сме поизостанали от Втора Английска Гимназия. :lol: :lol:
                              Никога не съм го празнувал и не смятам да го правя...
                              Какво общо имаме ние с този празник???
                              Виж, американците, с техните бедни душички, нека си го празнуват. :twisted: Те техните празници са все такива и са доста ограничена бройка, така че - прав им път :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                              Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Working...
                              X