Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трифонов и компания

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

бе то за тебе няма смисъл понеже ще докажеш че съм сгрешил с бана и ще обърнеш и най-близките ми подчинени срещу мен, ще превземете форума и ще станеш нов Император

затва те държа като модератор че да си ми наблизо
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хъмн ...като зачекна темата ..щщо за модератор съм аз ..дава ме червен а нямам права на модератор?
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

как да нямаш
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

ми нямам аз си ги махнах ....
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

как така ще си ги махаш сам? не знаех че може

[/siz]

albireo написа

Comment

Точно така направих, в знак на протест срещу санкциите относно Килрой!

"И вообще вы не самый великий из королей! А самый ординарный! Вот так вот! Съел?!" - Първ министър, Обыкновенное чудо - Е.Шварц

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ей, до къде стигнаха нещата?!!!
                Момчета, вземете се в ръце и стига глупости.
                Предлагам да забравим случките от преди 5-6 дни насам и да върнем отношенията ни както бяха. Стига!

Хората се стъписаха и когато се караме не постват нищо, а само ни четат дивотиите. Не това е целта на форума. Престанете.

Княз Крылов, пак си модератор. Така е решил Щабът.

Успехи на всички!
                scharfschutze ®

Comment

Originally posted by "messire Woland"

Мда, има, вярно. Ама като гледам телевизия само един-два часа месечно ...
                  Както и да е. Абе, на темата за "комунистите" - не смятате ли, че в нашата малка родина чиновниците още не са разбрали, че е дошъл краят на социализъма?
                  След десет години тези образи ще седят по парковете и ще обсъждат "колко добре ни беше по байтошово време", доста хора още не искат да го приемат, но и тяхното време ще си отиде.
                  He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Originally posted by "княз Крылов"

Бтв ...предлагам на модераторите да ми отбележат някъде там една черна точки и да ми ликвидират постовете в този топик ...като ги чета сега са си чисто заяждане
                    Това ние много добре го знаеме :lol:
                    Но като се заяждаш, поне не пише глупости
                    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Какви глупости? И от къде накъде ще съм модератор? Против волята ми! Напълно отказвам да изпълнявам подобни функции докато те не обретът смисъл, който вече съм изложил пред височайшото внимание на Негово Императорско Величество!

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Нещо май се отклонихте от темата - нали ставаше въпрос за лицето (макар повече да му приляга онази част от човешката анатомия, която е противоположна на лицето) Станислав Трифонов. Това олицетворение на най-низките характеристики, страсти и мераци на българина като личност - тарикатлък, помиярщина, продажност, шмекерлък, далавераджийство, патриотарско ураджийство, угодничество пред измислените герои на деня и гавра с изпадналите в немилост или забвение. Направо ми иде да умра от срам като си помисля, че този субект е идол за мнозина сънародници и обект на тяхно подражание. И на всичкото отгоре се приема насериозно, изказвайки се по животрептящи обществено-политически проблеми...
                        Бедна, бедна Българийо
                        Si vis pacem - para bellum!

Comment

Ами, не сме се отклонили, просто какво толкова да му обсъждаме. Не го гледам и толкова. И - ама той "Станислав" ли е? Щото "Слави" според мен като умалително някак си не се връзва със "Станислав". Всъщност, все тая и без друго няма значение.
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Working...
                          X