Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трифонов и компания

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За трифонов...той май пропагандира само простотия. друго не виждам.

за дискавърито... редовно в 17 00 пред ТВ-то за да видя нещо - кадрите са интересни. преводът наистина е култов - помня как казаха че Pz II имал 20 м пушка. Интересно... :lol:
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

А за нашите млади приятели на нео-нацизма дават хубаво филмче там же - Нацисти: Уроците на историята
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "княз Крылов"

А за нашите млади приятели на нео-нацизма дават хубаво филмче там же - Нацисти: Уроците на историята
        А за нашите млади приятели от нео-болшевизма даваха хубаво филмче - "Червените владетели" (мискя, че такова беше заглавието), в което се разказваше за зверствата на Ленин, Сталин, Хрушчов, изтезанията, убийствата на царското семейство, лагерите... Гледахте ли го? Даваха го преди около 2 месеца, но ще го повторят отново. Няма място за притеснение.
        От него можете да си направите добри изводи. Добра идея е да посетите сайта на Discovery Channel, за да разберете кога ще дават въпросния филм.
        scharfschutze ®

Comment

А за тези, които се отвращават и от комунисти и от фашисти и от други -исти? Май е най-препоръчително да не гледат канала ли?
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Това си е техен избор. Да си гледат каквото искат. Никой не ги задължава да стоят на този канал.
            Има премиери за пирамиди, Extreme Machines.... Изборът е голям.
            scharfschutze ®

Comment

Мда, има, вярно. Ама като гледам телевизия само един-два часа месечно ...
              Както и да е. Абе, на темата за "комунистите" - не смятате ли, че в нашата малка родина чиновниците още не са разбрали, че е дошъл краят на социализъма?
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Явно. Макар може би просто това да е някакво иззвън времево състояние на администрацията - не зависи от идеология или пропаганда.

Comment

шарфшутзе, диксретно ти предлагам да не прехвърляш топката, която ти пусна Крилов с фрази оот типа на "а вие вижте кви са лоши комунягите". Това ние го знаем. На всичко отгоре това се пропагандира постоянно у нас,в Б-я. И това е вярно. Но също така е вярно че започва да набира сила и една идеология, победена, но не убита в уличните боеве в Берлин. И това е шокиращ факт. И той в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Иначе кошмарът може да се повтори.
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Поразително§) scharfschutze има млади приятели болшевики ...а аз мислих че ги мрази
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Бтв ...предлагам на модераторите да ми отбележат някъде там една черна точки и да ми ликвидират постовете в този топик ...като ги чета сега са си чисто заяждане Искам да уверя scharfschutze че не съм го правил от лоши чувства ..просто ми беше забавно

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

знам, тези нюанси лесно се улавят и за това няма точки

но пък се чудя кои ще да са споменатите нео-болшевисти понеже си залагам капата че на този форум няма такива
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Искам да смекчим тона. Няма смисъл от заяждания и дразги. Нищо не постигаме.
                          Изтривайте мненията, различаващи се от поставените или заключете темата.
                          Дано и да не се появяват нео-...
                          княз Крылов, извинявай още веднъж, не съм искал да те засегна.
                          scharfschutze ®

Comment

може би Аз?

за да се избегне подобен род грешкив бъдеще ще се дифинирам политически:

Подкрепям следните строеви, както следва:
                            1. Олигархия в цивилна форма
                            2. Корпоративна република - тип италианските търговски републики
                            3. Абсолютна монархия - тип русия след Петър ²
                            4. Изборна диктатура - тип древноримска диктаторска власт.
                            5. Конституционна монархия - тип британската, скиндинавската.

нещо което не одобрявам са крайностите в политиката

Другото което не обичам са двоинствените стандарти ..така че си искам черната точка - заслужил съм я честно и почтенно!

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

ти имаш достатъчно черни точки в личния ми дневник и без това
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ихааа ....колко още имам до бан, Ваше Императорско Величество?

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X