Хехе...Да постранствахме докато "окупираме" една пизария.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази Седмица Среща !!!?
Collapse
X
-
Мога да кажа, че лично аз останах доволен от срещата. Явно враговете ни са били нащрек и успешно бяха заселили почти всички заведения в центъра, но ние обединихме сили в издирването на топло местенце и след около 40 мин. разходка стил "селския автобус" (за незнающите селдкия автобус е един - номер 1, и обикаля цялото село улица по улица) намерихме една пицария. Пихме, ядохме, треперихме над страховитите ми истории ( НЕ Е БАБА - беше състарена преждевременно) и поговорихме за бъдещето на форумната игра. Не вярвам да има останали недоволни. Все пак не млъкнах през по-голяма част от времето. :lol:Alliis laetum, sibi sapiens.
Comment
-
Originally posted by "Sevastokrator"
Мога да кажа, че лично аз останах доволен от срещата. Явно враговете ни са били нащрек и успешно бяха заселили почти всички заведения в центъра, но ние обединихме сили в издирването на топло местенце и след около 40 мин. разходка стил "селския автобус" (за незнающите селдкия автобус е един - номер 1, и обикаля цялото село улица по улица) намерихме една пицария. Пихме, ядохме, треперихме над страховитите ми истории ( НЕ Е БАБА - беше състарена преждевременно) и поговорихме за бъдещето на форумната игра. Не вярвам да има останали недоволни. Все пак не млъкнах през по-голяма част от времето. :lol:
клко ми липсват тези срещи!! :cry:
но скоро ще дойде лятото /скоро ли казах ?/...Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Тази тема я направих "Важна", защото иначе няма как да я намерим, ако решим да се събираме.Нека да си седи при важните.Така няма смисъл да се отваря нова тема!
Та да ви попитам Господа.Защо не организирате една среща на форума по случай 6-Май денят на Храбростта? Доколкото разбрах, ще се почива на този светъл ден.Хайде поразмърдайте си задните телесни части и се съберете.Аз тук в САЩ с Импереца съм направил повече срещи на нашият хамериканистански клон на фирмата отколкото вие н България! Вярно заети сте, но все пак това е 6 май!
Хайдеееееееееееееее
"От сън дълбок се събуди"То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Какво ще кажете за 6-ти Май Гергьов ден трябва да се види празничния парад Въпреки, че аз от два дена ги гледам как репетират по улиците из квартала предизвикавайки огромни задръствания :lol: и псувни от нещастните шофьори. Доста внушителна гледка е като мине доволно дългата колона от боядисани в пустинен камофлаж (всякаш готови за Ирак Т-72, САУ... че дори и БМ-ГРАД , а като си помисли човек колко гориво гълтат за безцелното си дефилиране... :roll: но това са дребни проблеми за нас Натовци юнаци.
Comment
-
само кажете кога и къде...ама на маила щот вече си нямам телефон..след поредната пиянска вечер....абе нищо ми няма бе..
Santo@abv.bgValor is of no service,
chance rules all,
and the bravest often fall
by the hands of cowards.
Comment
-
http://www.boinaslava.net/forum/viewtopic.php?t=3939 << тази тема имах предвидalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment