Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази Седмица Среща !!!?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хехе...Да постранствахме докато "окупираме" една пизария.
    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
    нека четат пред вратите
    нашата памет остъклена
    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Мога да кажа, че лично аз останах доволен от срещата. Явно враговете ни са били нащрек и успешно бяха заселили почти всички заведения в центъра, но ние обединихме сили в издирването на топло местенце и след около 40 мин. разходка стил "селския автобус" (за незнающите селдкия автобус е един - номер 1, и обикаля цялото село улица по улица) намерихме една пицария. Пихме, ядохме, треперихме над страховитите ми истории ( НЕ Е БАБА - беше състарена преждевременно) и поговорихме за бъдещето на форумната игра. Не вярвам да има останали недоволни. Все пак не млъкнах през по-голяма част от времето. :lol:
      Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Originally posted by "Sevastokrator"

Мога да кажа, че лично аз останах доволен от срещата. Явно враговете ни са били нащрек и успешно бяха заселили почти всички заведения в центъра, но ние обединихме сили в издирването на топло местенце и след около 40 мин. разходка стил "селския автобус" (за незнающите селдкия автобус е един - номер 1, и обикаля цялото село улица по улица) намерихме една пицария. Пихме, ядохме, треперихме над страховитите ми истории ( НЕ Е БАБА - беше състарена преждевременно) и поговорихме за бъдещето на форумната игра. Не вярвам да има останали недоволни. Все пак не млъкнах през по-голяма част от времето. :lol:
        :cry:
        клко ми липсват тези срещи!! :cry:
        но скоро ще дойде лятото /скоро ли казах ?/...
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Тази тема я направих "Важна", защото иначе няма как да я намерим, ако решим да се събираме.Нека да си седи при важните.Така няма смисъл да се отваря нова тема!
          Та да ви попитам Господа.Защо не организирате една среща на форума по случай 6-Май денят на Храбростта? Доколкото разбрах, ще се почива на този светъл ден.Хайде поразмърдайте си задните телесни части и се съберете.Аз тук в САЩ с Импереца съм направил повече срещи на нашият хамериканистански клон на фирмата отколкото вие н България! Вярно заети сте, но все пак това е 6 май!
          Хайдеееееееееееееее
          "От сън дълбок се събуди"
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ми хайде де! С най-голямо удоволствие само останалите трябва да се сетят да погледнат темата да кажат в колко часа им е удобно къде да идем и въобще въпроси от организационен характер

Comment

Съгласен съм. Само да се предложи и "обект на посещение" и всичко е наредено.
              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Какво ще кажете за 6-ти Май Гергьов ден трябва да се види празничния парад Въпреки, че аз от два дена ги гледам как репетират по улиците из квартала предизвикавайки огромни задръствания :lol: и псувни от нещастните шофьори. Доста внушителна гледка е като мине доволно дългата колона от боядисани в пустинен камофлаж (всякаш готови за Ирак Т-72, САУ... че дори и БМ-ГРАД , а като си помисли човек колко гориво гълтат за безцелното си дефилиране... :roll: но това са дребни проблеми за нас Натовци юнаци.
                Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

да на парада би било добре

ще има ли верижна бренетехника и танкове , щото на предния нямаше но имаше за последно СС-23

Comment

Ами да повечето машини, който видях бяха верижни като се почне от Т-72ки, 122мм гаубици "Гвоздика", МТ-ЛБ, БТР-и и прочие

Comment

Те къде репетират?

Сега остава да уточним мястото на срещата. За Иван Гарелов те може да са известни но на нас още не са.

Comment

Из Дружба и всеки ден минават през колелото на 4-ти км до МНО хотела... само, че аз няма да мога за съжаление на 6-ти съм на работа ,а като гледам и други желаещи няма.

Comment

Е как няма желаещи аз тамън мислех да пусна тема да се събираме и да ходим заедно. А може ли да дадете информация къде ще е парада и от колко часа за да не се налага да пускам тема затова.

Comment

само кажете кога и къде...ама на маила щот вече си нямам телефон..след поредната пиянска вечер....абе нищо ми няма бе..
                            Santo@abv.bg
                            Valor is of no service,
                            chance rules all,
                            and the bravest often fall
                            by the hands of cowards.

Comment

а за обекта ...абе хора..какъв по добър за нас обект от военно-историческия музей?...а?
                              Valor is of no service,
                              chance rules all,
                              and the bravest often fall
                              by the hands of cowards.

Comment

http://www.boinaslava.net/forum/viewtopic.php?t=3939 << тази тема имах предвид
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X