Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международни врагове/приятели на България

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "anti"

Имаш страшния некъсмет, че точно днес защитавах проект по Социология на тема "Безработицата в България" и най-отговорно заявявам, че безработицата в България достига своя връх именно по време на управлението на Иван Костов и е в спад при НДСВ. Готов съм да обсъдя с всеки костовист мерките срещу безработицата, взети по времето на Костов и тези при Симеон.
    anti, моля те да ми изпратиш проекта на e-mail-a. (има го в профила ми, а и под всяко мое съобщение има линк към него). Ще ми бъде много интересно да го прочета. Аз съм инженер по образование и професия и нямам голяма представа от тези науки, които изучаваш. Надявам се, че нямаш нищо против, че те "говоря" на "ти".
    Чакам отговор за мерките срещу безработицата.
    scharfschutze ®

Comment

Иван Костов (преди всичко) и екипа му като управници бяха с класи по-високо от настоящата алчна и безскрупулна царедворска сган (да горят в Ада дано :evil: )
      Anti, не знам как си защитил реферата си, но повишаването на безработицата в началото на управлението на СДС се дължеше на предприетата структурна реформа в стопанството и управлението на страната. В този смисъл това бе неизбежно, но временно явление, осъдено на отшумяване, както се получи в другите бивши соцдържави още в началото на 90-те. Затова днес те са по-проспериращи от нас...
      А другарката Шулева се бори с безработицата с палиативни мерки, раздавайки за измислени дейности минимални заплати на калпак. А дали ще получаваш минимална заплата или обезщетение за безработица на практика е все едно. Даже второто е малко по-високо, знам го от личен опит
      Прецизният стрелец, макар и с инженерно образование, е направил много точен сравнителен обзор на двата стила на управление. В качеството си на многостранно (с ударение на първата дума ) развит хуманитарий се подписвам под всяка негова дума!!! И наистина, нещастният българин винаги си е патил от своята къса историческа памет - затова и постоянно се връща на изходна позиция, гледа гърба и диша прахта на вървящите напред нации. Каква жалка орис Това ще продължава, докато за меродавни от общественото мнение се считат драсканиците във ВАЦ-овските таблоиди и ежевечерните бръщолевения на Оня мазен гологлав селски тарикат на име Трифонов :x
      Si vis pacem - para bellum!

Comment

Олеле, като чета това, за пореден път се убеждавам, колко хубаво е да НЕ се занимаваш с политика :lol:

Приятели, не се впрягайте толкова!
        Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

!

"Който не мисли , няма да яде" - това написаха в "Стършел", след изборите за царя.
          А иначе точно заради късата памет на България в момента не и трябва демокрация, Костов опита с добро и вижте какво стана, идиотите избраха царя. На нашя народ за момента му трябва желязна ръка за да го насочва в правия път. Но един ден правдата да се надяваме ще възтържествува , и тогава в концалагерите ще има място за всички крадливи идиоти
          За куклата на конци Трифонов , барабар с сценаристите и оркестъра , специално място в строг тъмничен затвор

И все пак темата не беше такава, тук май почнахме да говорим за вътрешните врагове на България. Извинявам се ако аз съм дал тон за политизиране на дискусията , повече няма да пиша за политика.

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Трябва да призная, че май Воланд беше прав - пак се стигна до кой какъв цвят подкрепя и т.н. Малко остана да почнете виртуално да си дъпрате ризите...
            А уж щяхме да говорим на икономически теми.

Няма да редактирам постове, но предлагам на всички, които подкрепят идеята на форума просто да не обръщат внимание на политически ангажирани постове.

Comment

Аааа, уууу! Аз до ся не обръщах ама вече се нагажирам активно в дискусията --
              БКП!БКП! Само наште! Който не е с наште е против наште и за тва вгрупом на стадиона и всичките леш отгоре с тежките картечници, онея с големите дула
              Така че си мерете думите
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Те това е - веднага си личи истинският ЛЕНИНЕЦ
                Si vis pacem - para bellum!

Comment

Е, той щом е по картечниците по-скоро ще да е последовател на другаря Гатлинг

Comment

А и метода със стадионите се практикува къде ли не
                    Нека само да си припомним оперетъчните режими в Латинска Америка ...
                    Иначе, вярно, руските болшевики действат с най-голям размах ... но от друга страна, сега си спомних, гледайки аватара на сър Грей - този човек е известен със създаването на първите концентрационни лагери. А къде и кога - нека той да ви отговори
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

:lol: :lol: :lol:
                      Мога да ви кажа, че аватара на Сър Грей пък си му е супер.

Колкото до темата, тя самата си е достабезсмислена, а пък и човек докато ви изчете всичките постове забравя изобщо за самата нея. Недейте така, бе момчета. То изобщо не си заслужава да се карате и ядосвате за тия тъпаци тука. Просто няма смисъл да ги обсъждаме всичките. Те нямат елемнтарна политическа култура (а и общата такава им куца) и никога не могат да бъдат определени като истински политици. Това е. Оттам нататък за какво изобщо говорим...
                      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "Sir_Gray"

Аааа, уууу! Аз до ся не обръщах ама вече се нагажирам активно в дискусията --
                        БКП!БКП! Само наште! Който не е с наште е против наште и за тва вгрупом на стадиона и всичките леш отгоре с тежките картечници, онея с големите дула
                        Така че си мерете думите
                        Момко, ако там са твои близки и приятели, без да знаеш, ЩЕ НАТИСНЕШ ЛИ СПУСЪКА???
                        Не говори за дела, за които нямаш смелостта да направиш.
                        А ако теб те вкарат на стадиона и "всичките леш отгоре с тежките картечници, онея с големите дула "!
                        "Не прави на другите това, което не искаш да направят те на теб!"
                        Ти апропо на колко години си?
                        scharfschutze ®

Comment

А това, като гледам е отговор в стила на истинския син комунист - без грам чувство за хумор
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

С някои теми шега не бива. Чувство за хумор имам. Можеш да прочетеш вицовете, които съм написал във форума.
                            messire Woland, попитах те нещо. На колко си години, но без да лъжеш. Имам предположение, но искам да видя дали е вярно.
                            scharfschutze ®

Comment

а аз имам доста негативно отношение към такива въпроси...
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "scharfschutze"

С някои теми шега не бива. Чувство за хумор имам. Можеш да прочетеш вицовете, които съм написал във форума.
                                messire Woland, попитах те нещо. На колко си години, но без да лъжеш. Имам предположение, но искам да видя дали е вярно.
                                1. Ха, и откъде-накъде мислиш че аз съм длъжен да ти отговоря - за да задоволявам празното ти любопитство? В ролята на някакъв висш съдник ли се вживяваш? :lol:
                                2. Предположението ти не е вярно.

Цитирането на вицове, чувството за хумор и престорената загриженост нямат нищо общо. Много мразя лицемерието, да знаеш.
                                Проект 22.06.1941 г.

Comment

Working...
                                X