Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международни врагове/приятели на България

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За политиците и партиите:
    Има едно правило: "От двете (или повече) злини избери по-малката".
    Ако не гласуваме оставяме на най-големите глупаци да избират вместо нас. Положението още повече се влошава по този начин.

За ВСВ - дааа, Ялтенското споразумение ни връща на "изходно положение". Чърчил не е забравил какво са направили ген. Владимир Вазов и компания на англичаните при Дойран през ПСВ. (Големи юнаци да били в IX Плевенска дивизия, а!) Лошо е, че попаднахме в неподходящата зона на влияние...Резултатите сега са налице.
    scharfschutze ®

Comment

"От двете злини по-малката" ... ами, така може да се стигне много далече, а аз нямам намерение да избирам между зли хора, а и кой точно от тях управлява страната за мен няма значение - от моя гледна точка я управляват еднакво зле. Дали ще краде син, червен или жълт комунист от държавата ми е все тая - мен ме ядосва това че краде. А от това дали ще гласувам на изборите - ами, в крайна сметка нищо не зависи - а и както казах по-горе, не искам да избирам между крадци и злодеи.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Aз гласувам винаги за СДС за да не дойдат комунистите на власт и защото по време на управлението на Костов нещата в държавата ни тръгнаха нагоре. Грешката на СДС според мен беше , че допусна много измет в редиците си, но пак ще продължавам да гласувам за тях.

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Ха, сините комунисти ... и те не са по-стока от червените или там разните другоцветни комунисти. Щом си комунист по душа, цветът няма значение ...
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Прав си донякъде, но все пак не гледай както Бай Ганьо на политиците. И ти като него : "Сите са маскари".

Comment

Имаш страшния некъсмет, че точно днес защитавах проект по Социология на тема "Безработицата в България" и най-отговорно заявявам, че безработицата в България достига своя връх именно по време на управлението на Иван Костов и е в спад при НДСВ. Готов съм да обсъдя с всеки костовист мерките срещу безработицата, взети по времето на Костов и тези при Симеон.
              "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
              Wette

Comment

Mоже, няма да споря за числа с които не съм запознат. Аз пък ще ти кажа друго нещо. По време на СДС, Мултигруп беше пред фалит, 2 пъти в офиса им нахлуваха барети, Костов изгони Чьорни( евреин ) от България, после един масон (Илия Павлов) , помогна най - много на Симеон да дойде в България.

А какво ще кажеш по темата ?

Comment

Казвам, че са маскари именно защото са такива. И най-вече именно сините. На тях точно не мога да им простя, че са такива. За червените си е ясно по подразбиране. Но това, че именно хора като Костов са бандити и крадци и имат наглостта при това да твърдят, че са нещо повече ... и се намират хора да им хващат вяра на глупостите, както виждам
                  Ни има и такива, които мислят, както виждам от последния пост
                  Проект 22.06.1941 г.

Comment

Воланд познаваш ли някой от тях лично ?

Comment

Аз пък общи приказки няма да обсъждам, придържам се към конкретни,доказуеми данни, на базата на които могат да се правят изводи.
                      А по исторически теми с теб няма смисъл да споря, защото си далеч от нужното за провеждане на историческа дискусия ниво.
                      "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                      Wette

Comment

И го убиха - при Симеон, да продължа репликата ти, че гледам нещо спря
                        Проект 22.06.1941 г.

Comment

Originally posted by "anti"

Аз пък общи приказки няма да обсъждам, придържам се към конкретни,доказуеми данни, на базата на които могат да се правят изводи.
                          А по исторически теми с теб няма смисъл да споря, защото си далеч от нужното за провеждане на историческа дискусия ниво.
                          Като обичаш точните науки защо защо учиш и защитаваш проекти по идиотски науки. И аз обичам точностите , затова уча в ТУ

Comment

Originally posted by "messire Woland"

И го убиха - при Симеон, да продължа репликата ти, че гледам нещо спря
                            Ама МГ корпорация процъфтява

Comment

Браво, Kilroy! Напълно те подкрепям.
                              Ще добава няколко неща.
                              1. По времето на правителството на Иван Костов България си стръпи на краката от положение "партер"! Преди време Петър Стоянов на въпроса "От какво Ви е страх" каза: "Страх ме е от късата памет на хората!"
                              2. Действително Мултигруп заглъхна;
                              3. Хипер инфлацията беше победена;
                              4. Спряха фалитите на банките;
                              5. Започна повишаване на заплатите и пенсиите;
                              6. Животът видимо се поуспокои;
                              ....
                              ....
                              При Симеончо се наложиха доста промени:
                              1. Увеличиха се данъците на средните и дребните производители и се намалиха на големите фирми, в това число и Мултигруп;
                              2. Появи се т.н. патентен данък (пак удар по дребния бизнес);
                              3. Развитието на здравната реформа се прекрати. Да не ви се случва да ходите по болници и доктори;
                              4. За да се започне какъвто и да е бизнес са необходими над двадесет документа от къде ли не - ХЕИ, Съд, Община.... Това са сблъсквания със страхотна бюрокрация... А трябва да си платите и рушвет, за да станат по-бътзо, ако изобщо станат. Направо отврат...
                              5. Защо през 2001, когато беше тук Хосе-Мария Аснар (испанският премиер-министър) не каза нищо за Симеон Сакскобургготски?!?
                              6. Къде са огромните инвестиции, които Симеончо обещаваше;
                              7. Къде са увеличенията на пенсиите (има пенсии под 40лв.);
                              8. Защо бюджетите, създавани от "експерти" от Мерил Линч бяха връщани по няколко пъти от МВФ;
                              9. Какви са тези "експерти", които не знаят, че ако от една маса 3 мухи излетят след определено време, вероятността през тях да премине една равнина е 100%!!!!!!! (Благотворителното шоу Стани богат с Милен Велчев)
                              Това е истина, гледах го даже и на повторението и паднах на земята от смях! След това ми стана гадно, че ни управляват такива лаици. Всеки народ заслужава управляващите го, понеже сам си ги избира.
                              10. Кой ще остави 7-8 хил. паунда заплата за месец в Англия и ще дойде да управлява България за 1000лв на месец? Кой? Тук явно има нещо доста изгнило;
                              11. Може ли "ковачите" на закони да са на възраст 25 години? (депутатка от НДСВ). Какъв житейски и професионален опит има тя?
                              12. Какво разбира от юридически въпроси Юлияна Дончева?
                              13. Защо царските депутати не използваха веднага лаптопите, които им бяха отпуснати? Чакали да се заредят батериите!
                              14. Как може Соломон Паси след 11септември да каже: "Ние ще изпратим наши войскови части в Афганистан". Този има ли поне малка прадстава от основния закон на България - Конституцията? Изпращането на български войски зад граница става само след гласуване в Сародното Събрание. А знае ли г-н Външният ни министър какво е положението в армията? Голяма част от войниците в БА са буквално омотани от караули и наряди! Знам го от лични наблюдения! А са и малко.
                              15. По времето на Костов Вацовите вестници непрекъснато тръбяха: "Корупция, Корупция". Сега защо мълчат по този въпрос, защо не плюят срещу Кобурга, а Слави Трифонов не пропуска да хвърли кал върху Иван Костов, Петър Стоянов, Надежда Михайлова... Майтапите с царя са по-леки.
                              16. Какво стана с валутния резерв, натрупан от предното правителство?
                              ....
                              Има ли смисъл да продължавам?!
                              НДСВ не си държи на думата. Доста гафове допусна.
                              Фактите са железни.
                              Ха сега да ви видя...
                              Топката е в другият отбор, Kilroy.
                              scharfschutze ®

Comment

И аз заставам зад правителството на СДС. Ясно е че няма некорумпирани български управници, но някои от тях поне се грижеха и за държавата. Правителството на НДСВ е под всякаква критика...

И все пак нямам желание да се разпростираме по политически теми в тоя форум защото щете не щете, все се избива на политиканстване и до лични нападки (както и виждаме по-напреде в тази тема...)

Освен това при всички положения, това са проблеми по които каквито и да било истинни сведения няма да се появят скоро. Все пак насоката ни беше историята...
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X