Тъй, темата е лекинко обща, не точно морална и предимно емоционална....та, какво ви е отношението към американците. като казвам американците, нямам предвид единствено управниците им, а и тъй наречените обикновени люде, за които определение много трудно може да бъде дадено. пускам темата, защото за каквато и съвременна международна политика да говорим, все стигаме до американците и до Pax Americana...
това е вместо да давам моето мнение :twisted: е, доста е старичко, но пък винаги, когато го видя и ми става забавно :roll:
това е вместо да давам моето мнение :twisted: е, доста е старичко, но пък винаги, когато го видя и ми става забавно :roll:

Дружелюбни обаче на сериозно, "истинско" приятелство трудно можеш да се надяваш. Всеки гледа себе си и колкото и дружелюбен да изглежда, въобще няма да се замисли преди да те прецака ако му е в интересите.
може и да са шовинисти, може и да са нихилисти, може да са всякакви, обаче обичат във филмите си постоянно да се вее американското знаме :evil: а за "средния инлект" наистина нямам конкретна представа, но тя глупостта ходи по хората, а в Бг определено има качествени изменения :evil: :evil: :evil: но мога да кажа на мен коя е първата дума, която ми хрумва като чуя американец - лицемер...което не е точна дума, защото ми се струва, че те са такива без да го съзнават и без да го искат и в този смисъл те не са лицемери, а просто така изглеждат...
Comment