If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм за Фашистката диктатура...
Продължавай в същия дх, Империал :lol: :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Аз съм за Фашистката диктатура...
Продължавай в същия дх, Империал :lol: :lol: :lol:
хихи, докато има мазохисти, така ще е, ще има и диктатура :twisted: всъщност като се замисля, май най-много се подразних, когато във форума, на Уъркшоп Фриц обяви, че тук е диктатура и всичко го били знаели...поне като е диктатура, недейте да казвате, че е диктатура...някакси по-свободно ще се диша и ще стане като "страната, в която се диша най-леко" :twisted:
но,"Диктатурата ке падне 2003 г." (скрит надпис в "Под игото")
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
хихи, няма майтап :lol: вижда се само на лунна светлина в най-дългия ден на годината, тъй че ентусиастите да си прегледат изданието на "Под игото" много скоро всъщност, аз честно казано не съм голям фен на Вазов...
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Абе Imperial я да те питам аз за тоя хостинг. Значи аз не съм запознат ама ти за какво точно ги плащащ тея $9 в смисъл само за хостинга или и за нещо допълнително? Защото имам един приятел който също плаща за .net хостинг, ама по 7 лева на месец и ми стана интересно каква е разликата.
1. плаща се домейна www.boinaslava.net, май ок. $10 на година или нещо от сорта. Той си сочи към някой физически хост вече
2. плаща се физическия хостинг на сайта. той е вече $9 на месец и на този план имам 400мб място с 5гб трансфер, + разните екстри дето ни трябват.
като преместя сайта на тоя хост дето ми предложиха, ше имам двойно повече място и повече трансфер за същите пари
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Офертата е следната ВСИЧКИ екстри, неограничено място, кутии, бази данни и т.н, мес.трансфер 1ГБ (може да се определи по-голям, покачва цената с 1 лира, за гигабайт)....само за 30лв на година.Звучи малко телешопски, но е напълно надежден, 2 години имах там домейн и хостинг.Хвърли му един поглед.
He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past
Comment