Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемите...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз съм за Фашистката диктатура...
    Продължавай в същия дх, Империал :lol: :lol: :lol:
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "Toshiro"

Аз съм за Фашистката диктатура...
      Продължавай в същия дх, Империал :lol: :lol: :lol:
      хихи, докато има мазохисти, така ще е, ще има и диктатура :twisted: всъщност като се замисля, май най-много се подразних, когато във форума, на Уъркшоп Фриц обяви, че тук е диктатура и всичко го били знаели...поне като е диктатура, недейте да казвате, че е диктатура...някакси по-свободно ще се диша и ще стане като "страната, в която се диша най-леко" :twisted:
      но,"Диктатурата ке падне 2003 г." (скрит надпис в "Под игото")
      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Originally posted by "Mahadeva"

"Диктатурата ке падне 2003 г." (скрит надпис в "Под игото")
        И патронът Вазов ли е кодирал общонародните си обръщения и писания ?
        въй... :?
        Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
        ...и понякога да гони вълците"

Comment

хихи, няма майтап :lol: вижда се само на лунна светлина в най-дългия ден на годината, тъй че ентусиастите да си прегледат изданието на "Под игото" много скоро всъщност, аз честно казано не съм голям фен на Вазов...
          Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
          каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
          каквито са мислите ти,такива са делата ти,
          каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Той, Вазов, само той си е фен
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Писна ми. Предложиха ми по-изгодни условия и ще сменям хоста...
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И да направим мирор и уеб майл

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Монархия, диктатура ...главное хвост! Хост тоесть
                  Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                  [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                  きさまはしんでくださいませんか
                  [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

Писна ми. Предложиха ми по-изгодни условия и ще сменям хоста...
                    Това ще се отрази по някакъв начин до достъпът до сайта?
                    БТВ, ти за хоста плащал ли некъв наем?
                    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

разбира се че плащам, $9 на месец
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абе Imperial я да те питам аз за тоя хостинг. Значи аз не съм запознат ама ти за какво точно ги плащащ тея $9 в смисъл само за хостинга или и за нещо допълнително? Защото имам един приятел който също плаща за .net хостинг, ама по 7 лева на месец и ми стана интересно каква е разликата.
                        <<..........>>

Comment

еее

1. плаща се домейна www.boinaslava.net, май ок. $10 на година или нещо от сорта. Той си сочи към някой физически хост вече
                          2. плаща се физическия хостинг на сайта. той е вече $9 на месец и на този план имам 400мб място с 5гб трансфер, + разните екстри дето ни трябват.

като преместя сайта на тоя хост дето ми предложиха, ше имам двойно повече място и повече трансфер за същите пари
                          albireo написа

Comment

1 Крга ще ни преместиш
                            2. ще се отрази ли местенето на достъпноста на форумите?
                            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ах, тези американци...

Виж тук..101-webhosting.com

Офертата е следната ВСИЧКИ екстри, неограничено място, кутии, бази данни и т.н, мес.трансфер 1ГБ (може да се определи по-голям, покачва цената с 1 лира, за гигабайт)....само за 30лв на година.Звучи малко телешопски, но е напълно надежден, 2 години имах там домейн и хостинг.Хвърли му един поглед.
                              He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

9$ изключително малко, един праятел плаща 3000 $ на месец за дедикейтед сървар на 100 мбита връзка.

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Working...
                                X