Империал имам опит с далеч по - сложни сайтове от този. Имам MySQL server , имам php потдръжка , имам и още една SQL база - Интер Басе ( Фире Бирд ) , ССЛ потдръжка . Аз лично пиша на перл и на пхп , за техническата част няма проблеми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемите...
Collapse
X
-
това добре, но пак казвам въпроса е че ако не се вижда извън Б-я, няма никакъв смисъл; най-малкото аз няма да го виждам...
освен това няма начин да се дублира форума примерно; ако падне, всичко ще зависи от последния бекъп на неговата база данни; преди го правех всекидневно и сега пак така ще правя.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ще се вижда отвън. Както казах имам 256 Кбит/с външна скорост , с такава скорост сървъра може да се достига от интернет. А мога да ти напиша бързо скрипт който през определено време да ъпдейтва базата на мирор-а може и през 1 минута ако трябва.
Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!
Comment
-
пратих ги на imperial_friedrich@ mail.bg"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
-
анти аз мейл.бг отдавна не ползвам...този адрес не ми работи от доста време; прати на imperial_friedrich@abv.bg
* * *
базата данни на форума в момента е към 15MB, смяташ ли че може да се ъпдейтва толкоз често?
а за втория домейн какво ше кажешalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
altronicsmicrosystems.com garibaldicafe.net
avisko.com rubel.bg
bgmusic.org hotelssoft.com siteout.net
hotelssoftware.com sofiacity.com
djubre.org sporttrade.net
easyshop.bg icafebg.com
expertsoftw.com italianam.com
fastsms.net iwns.org
gaidafest.com
Това са домаините за който отговаря моя ДНС в момента , няма проблем да му сложа колкото си искам още. Както ти казах техническата част няма проблеми.
Comment
-
Няма смисъл да се регистрира нов домеин, ще се направи bg.boinaslava.net или каквото се избере. и след това ще следват домеините по следния начин *.bg.boinaslava.net
ДНС-а при мен ще отговаря за домеина bg.boinaslava.net аз от там нататък мога да регистрирам всякакви домеини едикакво_си.bg.boinaslava.net
Comment
-
Правил съм такова нещо ето как става :
В ДНС-а за домаин garibaldicafe.net записвам :
Altronics IN NS ns.altronics.garibaldicafe.net.
ns.altronics IN A 195.230.10.239
След това в ДНС-а ns.altronics.garibaldicafe.net.
правя зона за този домаин:
Ето част от нея:
IN MX 10 mail.altronics.garibaldicafe.net.
@ IN A 195.230.10.239
ns IN A 195.230.10.239
mail IN A 195.230.10.239
www IN CNAME ns.altronics.garibaldicafe.net.
И wе`е на втория ДНС мога да си правя каквито поискам домаини от *.altronics.garibaldicafe.net
Comment
-
Ама има справедливост на този свят :twisted: аз таман бях решил да вдигам революция и тя диктатурата на Генералния щаб показа слаби места :lol: по едно време мислех, че Импириал ме е баннал, защото реших, че този форум трябва да е на принципа "свобода, равенство, братство" лошото е само, че отидоха интересни теми, една от които и темата за революцията във форума, но може да я вдигнем и друг път революцията - Viva la revolucion :oТи си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
Comment