Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблемите...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Империал имам опит с далеч по - сложни сайтове от този. Имам MySQL server , имам php потдръжка , имам и още една SQL база - Интер Басе ( Фире Бирд ) , ССЛ потдръжка . Аз лично пиша на перл и на пхп , за техническата част няма проблеми.

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

това добре, но пак казвам въпроса е че ако не се вижда извън Б-я, няма никакъв смисъл; най-малкото аз няма да го виждам...

освен това няма начин да се дублира форума примерно; ако падне, всичко ще зависи от последния бекъп на неговата база данни; преди го правех всекидневно и сега пак така ще правя.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ще се вижда отвън. Както казах имам 256 Кбит/с външна скорост , с такава скорост сървъра може да се достига от интернет. А мога да ти напиша бързо скрипт който през определено време да ъпдейтва базата на мирор-а може и през 1 минута ако трябва.

Comment

пратих ги на imperial_friedrich@ mail.bg
          "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
          Wette

Comment

анти аз мейл.бг отдавна не ползвам...този адрес не ми работи от доста време; прати на imperial_friedrich@abv.bg

* * *

базата данни на форума в момента е към 15MB, смяташ ли че може да се ъпдейтва толкоз често?

а за втория домейн какво ше кажеш
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И 30 да стане , ше се прави ъпдейта на един ден примерно.
              Какво за втория домеин, него знам кой е но няма значение колко са домеините и това не е проблем.

Comment

имам предвид че трябва да се регистрира втори домейн за евентуалния мирър

ти имаш ли някакви собствени домейни?
                albireo написа

Comment

altronicsmicrosystems.com garibaldicafe.net
                  avisko.com rubel.bg
                  bgmusic.org hotelssoft.com siteout.net
                  hotelssoftware.com sofiacity.com
                  djubre.org sporttrade.net
                  easyshop.bg icafebg.com
                  expertsoftw.com italianam.com
                  fastsms.net iwns.org
                  gaidafest.com

Това са домаините за който отговаря моя ДНС в момента , няма проблем да му сложа колкото си искам още. Както ти казах техническата част няма проблеми.

Comment

Няма смисъл да се регистрира нов домеин, ще се направи bg.boinaslava.net или каквото се избере. и след това ще следват домеините по следния начин *.bg.boinaslava.net
                    ДНС-а при мен ще отговаря за домеина bg.boinaslava.net аз от там нататък мога да регистрирам всякакви домеини едикакво_си.bg.boinaslava.net

Comment

добре

ако реша нещо ще говорим по-нататък
                      albireo написа

Comment

Правил съм такова нещо ето как става :
                        В ДНС-а за домаин garibaldicafe.net записвам :
                        Altronics IN NS ns.altronics.garibaldicafe.net.
                        ns.altronics IN A 195.230.10.239

След това в ДНС-а ns.altronics.garibaldicafe.net.
                        правя зона за този домаин:
                        Ето част от нея:
                        IN MX 10 mail.altronics.garibaldicafe.net.
                        @ IN A 195.230.10.239
                        ns IN A 195.230.10.239
                        mail IN A 195.230.10.239
                        www IN CNAME ns.altronics.garibaldicafe.net.

И wе`е на втория ДНС мога да си правя каквито поискам домаини от *.altronics.garibaldicafe.net

Comment

Добре , ако решиш ще го направим.

Comment

Ама има справедливост на този свят :twisted: аз таман бях решил да вдигам революция и тя диктатурата на Генералния щаб показа слаби места :lol: по едно време мислех, че Импириал ме е баннал, защото реших, че този форум трябва да е на принципа "свобода, равенство, братство" лошото е само, че отидоха интересни теми, една от които и темата за революцията във форума, но може да я вдигнем и друг път революцията - Viva la revolucion :o
                            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

"Имперският генерален щаб" е мракобесническа структура, символ на подтисничество и дискриминация спрямо редовите Форум-ци :evil:
                              Долу тираните!!!!
                              Si vis pacem - para bellum!

Comment

:cry:

Храни куче да те лае.

Ти му подай пръст, а то ще ти отхапе ръката.

Направи добро, па го хвърли в морето.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X