Предлагам да се направи Архивен раздел където да се преместват приключените и затворени теми.
Предложение относно организацията на форума
Collapse
X
-
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]Маркери: Никакви -
а аз не предлагам
тъй като затворени теми няма (сещам се за една само) а затворените форуми са си архивни автоматично
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици... -
Това е добре,защото иначе много дълго ще четат новите членове .
Фридрих,къде се намира архивът тук?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
В историческата наука няма окончателно приключени и затворени теми. Убеден съм, че Негова светлост осъзнава това и предполагам, че се е изразил неправилно. Струва ми се, че под "Архивен раздел" има предвид някакво пространство, в което да се съхраняват форумни теми, които дълго време не са били обект на внимание и натрупването им започва да затруднява потребителите и гостите. Разбира се, до този "Архивен раздел" също трябва да има свободен достъп за всеки, който прояви интерес или пък реши да актуализира някоя проблематика.Originally posted by "княз Крылов"
Предлагам да се направи Архивен раздел където да се преместват приключените и затворени теми.
Ако идеята на Княза е именно такава, то аз напълно се солидаризирам с него!
Сега остава само Бащицата Friedrich да приеме тази аргументация и да я реализира на практика
Si vis pacem - para bellum!Comment
-
дали ще има архив или затворени теми е абсолютно все тая. Аз смятам, че новите членове няма да са някакви полуидиоти, които не могат да се ориентират и четат наред всичко, без каквато и да е "избирателна пропускливост" :lol: :lol:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!Comment
Comment