Предлагам да се направи Архивен раздел където да се преместват приключените и затворени теми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение относно организацията на форума
Collapse
X
-
В историческата наука няма окончателно приключени и затворени теми. Убеден съм, че Негова светлост осъзнава това и предполагам, че се е изразил неправилно. Струва ми се, че под "Архивен раздел" има предвид някакво пространство, в което да се съхраняват форумни теми, които дълго време не са били обект на внимание и натрупването им започва да затруднява потребителите и гостите. Разбира се, до този "Архивен раздел" също трябва да има свободен достъп за всеки, който прояви интерес или пък реши да актуализира някоя проблематика.Originally posted by "княз Крылов"
Предлагам да се направи Архивен раздел където да се преместват приключените и затворени теми.
Ако идеята на Княза е именно такава, то аз напълно се солидаризирам с него!
Сега остава само Бащицата Friedrich да приеме тази аргументация и да я реализира на практика
Si vis pacem - para bellum!
Comment
-
дали ще има архив или затворени теми е абсолютно все тая. Аз смятам, че новите членове няма да са някакви полуидиоти, които не могат да се ориентират и четат наред всичко, без каквато и да е "избирателна пропускливост" :lol: :lol:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
тъй като затворени теми няма (сещам се за една само) а затворените форуми са си архивни автоматично
Comment