Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в София

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Приятно мина, какво друго да кажа .

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
    ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
    ,sevogorob eht erew ysmim llA
    .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
    тарляха се и сврецваха във плите;
    съвсем окласни бяха тук щурпите
    и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Снимкииии дай снимки.То всички срещи минават приятно.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Наистина, някой правил ли е снимки? Дайте насам.
        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Нема....

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
          ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
          ,sevogorob eht erew ysmim llA
          .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
          тарляха се и сврецваха във плите;
          съвсем окласни бяха тук щурпите
          и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Е колко му е отивате в гугъл пишете drunkards или както е там... и търсите на изображения. каквото излезе.

Comment

За тези, които не са присъствали - подробен протокол на срещата.

ПРОТОКОЛ

на проведеното заседание на избрани потребители от Бойна Слава

Място на срещата: безименна бирария в центъра на София
              Време: кой когато можА
              Брой участници: в различните периоди от вечерта от 2 до 9-10

Първите двама появили се на срещата определено искаха да си останат само двама и до края: Ханс и Албирео бяха се уединили любовно на толкова малка маса, на която нямаше как някой друг да седне, с което очевидно показваха, че искат да си останат сами до края на вечерта. Любовното им уединение бе нарушено от Хана и Док, които не само им натресоха присъствието си, но и ги преместиха на по-голяма маса. Постепенно компанията се увеличаваше. Всички пристигаха с някакви огромни раници, в които се правеха, че носят книги (като големи интелектуалци), но всъщност носеха камъни или бяха минали през пазара да си купят любеници. За да не му откраднат любениците, за по-сигурно Дибо даже заплаши, че носи 20-30 чифта мръсни чорапи в раницата си.
              Част от присъстващите не се познаваха и възникна подозрение, че някъде в същото заведение на друга маса седят други потребители от Бойна Слава. Като бъдещи потребители или поне фенки на Бойна Слава беше разпозната една женска компания, към която всички пръсъстващи освен Хана усилено изпращаха мисловни импулси, които обаче само привлякоха повече комари към горките момичета. Разговорите се въртяха все около форума и темите в него. Бяха обсъдени технически въпроси, свързани с портала: например може ли да си напишеш ЛС сам на себе си? Оказа се, че може, стига да не почнеш и да си отговаряш. Има ли техническа възможност да се изтрият всичките мнения на един потребител? (името на потребителя се пази в тайна на сгъната и почти неизползвана кръчмарска салфетка). Оказа се, че не може, но пък може с 6-7 кликвания да се изтрият всички мнения на всички потребители, т.е. да се изтрие целия форум.
              Бяха направени и ценни добавки към най-стойностните теми във форума: темата за майтапите, за десктопа, кой какви жени харесва и т.н. Беше обсъдено например какви качества трябва да притежава една жена, за да се хареса на баш шефа: да може да сменя накладки, да чисти свещи и проверява маслото; да носи кубинки и къса нощничка в цвят петнисто хаки или да може да назове основните разлики между Т-34 и Т-44. Докато се обсъждаше темата за жените периодично някой напомняше: "Дръжте се прилично, тук има и дами" и погледите първо се обръщаха към Уорлорд, който беше с най-дълга коса на масата, но който очевидно не беше дама, после се обръщаха към Док, който беше най-фин като килограми, но който също очевидно не беше дама, и най-накая към Бизантинер, който беше най-синеок. Но в момента, в който Бизантинер отвореше устата си и проговореше с нисък басов тембър, ставаше ясно, че и той не е дама. Така и не се разбра до края на вечерта коя е дамата и затова никой не се държа прилично.
              Неизбежно свързаната с военната история тема за ръгбито съще не беше пропусната. Едното присъстващо Хидрино пипало периодично се опитваше да задуши разговора и да модерира звучаща реч и с удивление установяваше, че не може да изтрие вече казаното. Затова на всеки 10 реплики заплашваше отделни потребители с бан, а когато и това не помогна, обеща на всички присъстващи перманентен бан.
              Разпределени бяха главните роли в тази комедия, наречена Форумен Съвет. Комедията се казва “Добрият, лошият, злият”: ролята на Добрия ще се играе от японски генерал, ролята на Лошия – от един сив рицар, а на злия – от един немски селски глупак.
              Обсъдени бяха и промени в правилника на форума, като например въвеждането на форумни закони.
              На първо четене бяха приети следните закони:
              Първи закон на Амгълем:
              “Всички само пишат и никой никого не чете, а ако чете не разбира, а ако разбира не се съгласява, а ако се съгласи – значи не е чел и не е разбрал.” Този закон засега се спазва абсолютно във форума, така че санкции по него не се предвиждат.
              Закон на Гогенхайм (закон за всемирната гадост):
              “Колкото и хубав (за другите) да е един бан, той винаги свършва.“
              Закон без портфейл:
              “Патетичното напускане на форума секунда преди да са те баннали е патетично единствено в очите на напускащия.”
              Закон на Ксантипа-и-Сократ:
              “Аз знам, че нищо не знаете, ама вие и това не знаете.“
              Закон за чуждото мнение:
              “Мислене е собственото мнение, неподкрепено от доказателства. Празни приказки е чуждото мнение, неподкрепено от доказателства.”
              Закон, Администриращ Пропорцията в Отежняването на Историческите Форуми и Наказания Естествено Диагностициран от Елемаг и Леля Му
              (съкратено ЗАПОЙ_Ф_НЕДЕЛЯ):
              "Ако спамерът излезе от форума една секунда преди модераторът да го банне за три месеца, то тази секунда се пролонжира, транжира и материализира в перманентен бан."
              Last edited by фон Ханщайн; 16-08-2006, 17:33.

Comment

:twak:
                Форумен Правилник

Comment

Съжалявам, че не можах да дойда с вас, момчета (и момичета). От известно време съм занемарил участието си във форума на Бойна Слава, за което сега ме е яд. Въпреки че не ме бива много да общувам в голяма компания - аз съм от тихите люде. Малко говоря и повече слушам. Нямаше да ми бъде чудно ако някой по-мнителен форумец ме беше заподозрял като внедрен информатор от някоя тайна служба. :lol:
                  Truth will save the world

Comment

Аз предлагам на следващата среща да отидем да изиграем един пейнтбол, обаче да се разделим модератори срещу потребители за да бъде още по-голямо настървлението :twisted: дори съм сигурен, че така като ни свършат топчетата с боя ще започне бой с приклади или кой с квото докопа
                    (\_/)
                    (°_°)
                    (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

КОНКУРС

Warlord написа
                      Аз предлагам на следващата среща да отидем да изиграем един пейнтбол, обаче да се разделим модератори срещу потребители за да бъде още по-голямо настървлението :twisted: дори съм сигурен, че така като ни свършат топчетата с боя ще започне бой с приклади или кой с квото докопа
                      Обявява се конкурс за модератори.

Изисквания:
                      Ръст: >190см
                      Тегло: > 95кг
                      Възраст: 21-35г.

Бойният опит е допълнително предимство.
                      Форумен Правилник

Comment

модератор написа
                        Обявява се конкурс за модератори.

Изисквания:
                        Ръст: >190см
                        Тегло: > 95кг
                        Възраст: 21-35г.

Бойният опит е допълнително предимство.
                        Мамка му аз отговарям на условието даже сантиметрите и килограмите са ми в повече.Боен опит имам и оружие също
                        Кога и къде ще бъде пейнтбола? :kid:
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Числя, че закон на КСантократ, трябва да бъде промен в закон на Автократ и да звучи по-скоро така, що се отнася до миличкия форум:

"Аз не знам , че всичко знам, но някои хора и това знаят!"

И като взимам повод от темата за Блицкрига и другите стратегически игри, мисля, че трябва и постулатът на Клемансо да бъде изменен до закон на Разработчика-Бодряга:

"Игрите са твърде сложно нещо за да бъдат оставяни на геймърите!"
                          Last edited by von Danitz; 20-08-2006, 08:50.

Comment

Working...
                          X