Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в София

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Среща в София

Надявам се, че има доста софиянци. Хайде най накрая да пием по бира заедно!

thorn

Средновековните църкви в България

Добре, става, само кажи къде и кога
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Петък?

thorn

Comment

Петък, 18:30 - 19:00, някъде из центъра, примерно в някоя бирария - би било добра идея според мен
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

по-скоро около 20 часа - до 18 съм на работа.

thorn

Comment

Да бе, и да откарате до сутринта ))) Такива работи се правят малко по-рано, за да може до 12-1 да се наприказват хората.

Comment

Ако и други заявят желание - може да започнем да се събираме от 19 ч. Остава мястото - някой има ли любима бирария някъде из центъра?
              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Епа и аз съм от Шопландия, мога да ви притесна в петъка ако искате.

За бирария... може примерно в "Adam's pub" на Пиротска, знаете ли го?
                (\_/)
                (°_°)
                (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

ще закъснявам 'начи - до 7 съм на работа. dress code за избраното заведение?

Comment

5 те кьоша , самата бирария е много хубава.
                    Пъки винаги можем да се обадим за места .
                    Док , ми шефа ми едно време казваше :
                    Да започнем по-ранко за да свършим по-късно.
                    Станах търновец но съм често в София ще ми е гот да ви видя.

Comment

Ако успея аз също бих дошъл на срещата. Само не се сещам коя е тая бирария на петте кьошета?

Comment

Да не е оная до спирката на трамвая преди да влезе в подлеза?

Който не може в 7 идва по-късно направо там, къф е проблема?
                        (\_/)
                        (°_°)
                        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Е, то си е традиция на срещите хората да се събират постепенно, така че не виждам проблем в това. Но трябва да се уточни мястото, защото времето по се поддава на приблизителност .

Comment

#12 Да не стане като "ей сега се връщам" и...

Comment

А, тва ми е навик, особено пък ако съм пийнал и нещата стават непредвидими а и кво толкова, едва ли после сте умрели от мъка по мене.
                              (\_/)
                              (°_°)

Comment

Working...
                              X