петък вечерта.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в София
Collapse
X
-
Доколкото аз разбрах, става въпрос за:
- място: бирарията на Петте кьошета, срещу спирката на трамваите и тролейбусите (преди да влязат в подлеза на НДК; близо е до мястото, където навремето бе ВОенно-историческия музей).
- време: след 18:00 или 18:30, в петък, 11 август, т.е. утре.
За името на кръчмата не съм сигурен. Но мисля че точно там няма друга бирария (макар че съм бил та мотдавна, а нещата се менят смущаващо бързо понякога).
ПП Аз се надявам да дойда, макар че не съм съвсем сигурен.
Comment
-
Абе нещо за бирария петте кьошета чета лоши отзиви - нещо от сорта на малки маси и затваряне в 23 часа!
Варианти - Ариана, Лучано, Под бора, Пица примавера, Мамма миа, О,Шипка /която и да е/, Дон Домат /този зад Министерския съвет, че другите са шумни/, любимата кръчма на Хана на Оборище /забравих и името/, Папа Джо, и т.н.
В краен случай се срещаме някъде в 7 вечерта и почваме да обикаляме безпризорни докато се приютим някъде
И честно казано не ми пука дали храната е кой знае колко добра и дали обслужването е страхотно. Искам да има голяма маса, на която да седнем и да не е прекалено шумно. И някой да не каже ставайте, че ще метем още в 11 часа.
Comment
-
Ок, аз нямам пресни впечатления от "Петте кьошета". Но по-добре е да се уговори конкретон място и срещата да е там, отколкото другият вариант. ПО останалите - в "Под бора" има сравнително малко места и по това време, че и в петък... не ми се вярва да се намерят. Същото съображение бих изтъкнал и по повод на "Дон домат" до министерството - там трудно се намира маса и най-често ако се намери, ще е малка. ЗА останалите нямам пресин впечатления. Разбира се, може и на старото място - в "Ботуша", но и там не съм бил много отдавна.
Comment
-
Не, дайте да не почваме наново да обсъждаме мястото, че до утре вечерта я се разберем, я не. Ще я видим тази на 5-те кьошета още повече, че gsgt каза, че е запазил маса за Бойна Слава там. Предвид че "Бойна Слава" звучи приблизително като "Атака" няма да посмеят да не ни обслужат добре
Всъщност не е казал точно това:
gstg написаВлизате и на бармана или барманката казвате че има среща на Бойна слава и искате да резервирате места , няма да ви откажат вече съм уведомил за вас и намерението ви.
Уточнете дата за да кажа и това...
Comment
-
Само да попитам пак за часа: 18 или 18:30??
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
Comment