lol тогава просто не можа да понесеш загубата ти на :f_cheers: и затова се изнесе опозорен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в София
Collapse
X
-
Батенце, а ти май не отчиташ факта, че съм 60 кила с мокри дрехи и насрани гащи. Някой ден като натрупам опит и кила като твоите, може и да взема реванш
Пичове така и не уточнихме мястото. Аз предложих вече Адамса, ако не ви кефи или няма места веднага мога да ви заведа в още няколко добри кръчми в радиус не повече от 200 метра, ама във всичките пускат хеви метъл :rock: да знаете. Може срещата примерно да е 7 пред халите, а после тия, които не го знаят ше клипват и ше ги взимаме от там.
Как ви се струва плана?(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Warlord поздравления за това, че сме сродни в музикално отношение. И аз съм на тая вълна. Моля ви пийте 5-6 бири заради мене, ще съм постоянно на бачкане. Нищо че не се познаваме.They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
Comment
-
Е ясно е, че е така, аз само отбелязвам. Но кажете съгласни ли сте и ако не - предложете нещо друго за да се разберем най-накрая щото незнам кога пак ще имам възможност да вляза в нета до петък.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Значи както е тръгнало е добре зимата или началото на пролетта да се направи една сбирка на форума от цяла България. Обаче такива са рядко май само когато се прибира някой наш съфорумец от чужбина. Така че да приканваме да се прибират по-скороКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Стига Хеви метъл бе , ще идва Цеца Ражнятович да четете темата.
Така бирарията е зад спирката там където трамвайте влизат надолу към НДК , много свястно място и не отказват събирането на по-големи компаний и без предварителни куверти и без проблеми с кухнята.
Наистина малко са местата където няма да те боли корем от престаряла мазнина.
Comment
-
Еми защо да не е пък в "Дървеното", аз имам ангажимент до към 6- 6 и нещо тогава наБлизо и ще е много готино за мен да дойда за две минутки при вас Какво ще кажете за моето егоистично и меркантилно предложение????
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
Ок за коя от всичките описани в предната страница става дума и сте "ЗА"....та да знам и да кажа, дали ще присъствам! Иначе верно, че обслужването не ми направи и на мене добро впечатление там, ама просто ми е наблизо същия ден, затова се опитах да го предложа :tongue5: :twisted: :clown:
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
Comment