Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на Форума

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пропснах я . :x
    Дж-5, нема да ти се размине. Ш та бийм. :lol:
    Кажете хубаво ли беше
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Супир беше ...макар че моето си беше Блиц-минавка
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Пфу, и аз прпуснах, като за това съм си виновен аз и нямаше никакви форсмажорни обстоятелства или нещо такова, което да ми служи като оправдание :evil: както и да е, следващият път ще гледам да няма такива пропуски... :tup:
        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Съжалявам, момчета, но не се върнах навреме в София. Може ваканцията по празниците да си организираме пак нещо, накоето и аз да дойда, а пък и Цеката и Шерлок да са там...
          Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Тоя weekend съм free, ако сте навити, може да се наздрависаме с халбите хубавата :lol: Само да се оправи куцото време, не че на мен ми пречи, бира пием целогодишно
            knowledge is power

Comment

Я напишете афтер екшън рипорт как мина срещата бе
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Били са много малко хора.
                Но иноче айде да се разберем за втора среща. И да се съберем повече хора там
                http://www.imotisofia.bg/

Comment

Ихуу! Шер се обади :lol: :tup:
                  Ми кво ш кажете тажи неделя пак в 18 00 на попа?
                  8) :tup:
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ясно първата я оттървах, като е тръгнало и втората ще пропусна.Дано на третата успея да се появя.
                    Колко народ се събрахте бре маскари :cry:
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

За редовноте срещи на попа от 18.00 всяка неделя ли говорим?
                      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ми не знам. Просто предложение, чакам реакацията на широката общественост! Как гледате идеята за на редовни срещи всяка неделя да кажем? Или през седмица-две?

Признавам, яд ме е че пропуснах първата, затова аз съм инициаторът. Грешен съм, знам :cry:

Comment

А някой бил ли е изобщо?
                          Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Аз съм за редовни срещи така ще си изясняваме поне проблемите по играта наживо ..а не да флудим топиците

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

И аз съм за редовни срещи :tup:
                              http://www.imotisofia.bg/

Comment

В такъв случай аз поемам виската чест да предложа нова среща:
                                18:00 пред кино "Одеон" тази неделя, 13 април 2003 г.[/siz]
                                Който ще идва да каже. Ние с дж-5 сме там. нали, Джей? :tup: :lol:

Comment

Working...
                                X