If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пфу, и аз прпуснах, като за това съм си виновен аз и нямаше никакви форсмажорни обстоятелства или нещо такова, което да ми служи като оправдание :evil: както и да е, следващият път ще гледам да няма такива пропуски... :tup:
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Съжалявам, момчета, но не се върнах навреме в София. Може ваканцията по празниците да си организираме пак нещо, накоето и аз да дойда, а пък и Цеката и Шерлок да са там...
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Тоя weekend съм free, ако сте навити, може да се наздрависаме с халбите хубавата :lol: Само да се оправи куцото време, не че на мен ми пречи, бира пием целогодишно
Ми не знам. Просто предложение, чакам реакацията на широката общественост! Как гледате идеята за на редовни срещи всяка неделя да кажем? Или през седмица-две?
Признавам, яд ме е че пропуснах първата, затова аз съм инициаторът. Грешен съм, знам :cry:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.
В такъв случай аз поемам виската чест да предложа нова среща:
18:00 пред кино "Одеон" тази неделя, 13 април 2003 г.[/siz]
Който ще идва да каже. Ние с дж-5 сме там. нали, Джей? :tup: :lol:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment