Какви езици владеете? Моля всеки да изброи всички езици които владее.
Езици?
Collapse
X
-
Езици?
Руски
български
Английски
хърватски
защо ти не кажеш кои знаеш?
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память! -
ами английски - отличен
немски - щеше да е "много добър" поне писмено ако не бях забравил всичко от гимназията....но се оправям
руски - разбирам писмен почти отлично но нито мога да приказвам, нито да пиша...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Английски
Руски
Немски
Испански
Бел. ред. Подреждането е според знанията: от най-доброто към най-слабото :lol:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!Comment
-
Бугарски
Английски
Руски (малко занемарен)
и сега уча НемскиС вървене, ще изминеш пътя.
---------------------------------------------
The Human Torpedos:
Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)
Salute!
---------------------------------------------

Comment
-
Български
Руски
Сръбски
Английски-зле
Гръцки-позабравям го вече
Латински-от три години не съм го говорил
Старобългарски-от три години не съм го говорил
Старогръцки-от три години не съм го говорилТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Бях забравил.Та ние всички знаем Македонски
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
"Български на писан на сръбска печатна машинка"Originally posted by "Parabellum"
Бях забравил.Та ние всички знаем Македонски
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!Comment
-
Че лошо ли е?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
Comment