Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Езици?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

- Испански (завършил съм езикова гимназия с испански)
    - Английски (разбирам за какво става въпрос)
    - Руски (имам сертификат - рускта гимназия в Пловдив rulez)
    - латински (учил съм го един семестър)
    Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

роден: един брой
      - руски /перфектно/
      западен: два броя
      - български /перфектно/
      - английски /зле/
      изчезнали: един брой
      - латински /от тук от там /
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Немски (или още известен сред депутатите в България като Австрийски)
        Руски (чета)
        Английски (чета)
        http://thirdreich.boinaslava.net/

Comment

Eisenherz - старобългарски нали си учил?
          Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

И старогръцки даже! Ама си останах с процеса на учене :lol:
            http://thirdreich.boinaslava.net/

Comment

Немски (завършил съм Немската гимназия в София и имам и диплом от Гьоте Институт )
              Английски (покрай работата ми с компютрите го знам почти отлично, чета и редовно книги на английски, само говоримият ми куца)
              Руски (учил съм го като СИП в гимназията, така че го разбирам, но не мога да пиша и да говоря кой знае колко)

Comment

1.Български
                2.Английски
                Засега толкоз.

Comment

Езици (не анатомични)

Английски, Немски, Руски...като претендирам, че първите два знам много добре, третия знам "задоволително" :lol:
                  He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Хей, БГМ, честита титла
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Български - ясно е, защото съм Българин!

Английски - писмено и говоримо. Имам сертификат STANAG 6001. Покрай компютрите и Internet няма начин как човек да не знае този език.

Немски - учих го в МГ-то по 2 часа на седмица в продължение на 4 години, но от 6 години изобщо не съм го използвал. На повечето от вас вече ви е ясно колко го знам :-))).

Руски - всеки българин знае руски за "3". :-)))) Учих го много малко - от 4. до 7. клас. Въпреки това, с техническите описания на апаратурата по самолетите нямам проблеми. Разбирам какво ми говорят (Discocery Channel се излъчва по кабелната телевизия на руски), но трудно излиза някоя вярна фраза от устата ми. Не ми се е налагало от доста години да говоря.

В момента тези езици ми вършат работа. За напред - ако се наложи ще уча и други.
                      scharfschutze ®

Comment

Originally posted by "Sir_Gray"

Хей, БГМ, честита титла
                        Хех, вярно, не я бях видял.Спешъл тенкс на Фриц

И аз руския го учих от 3-ти до 7-ми клас...затова съм и на нивото, дето Шутцето описва :lol:
                        He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

брей, вие ме потискате...аз ли съм най-глупав тук - само английски, испански (донякъде) и се оправям с политическия руски :oops:
                          Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                          каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                          каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                          каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Не бе не си най-глупавият тук... е виж ме мене даже ме е срам да поствам в тая тема :roll: Значи освен английския, който смятам че ми е на добро ниво, не мога да се похваля с много неща. Можеби малко руски, колкото да разбирам горе-долу написаното, и съвсем малко немски(с тенденция това лято да го понауча повече) обаче за сметка на това изкопах от едни кашони на майка ми едни учебници по латински и сега се самообразовам
                            <<..........>>

Comment

Originally posted by "Deimos"

Не бе не си най-глупавият тук... е виж ме мене даже ме е срам да поствам в тая тема :roll: Значи освен английския, който смятам че ми е на добро ниво, не мога да се похваля с много неща. Можеби малко руски, колкото да разбирам горе-долу написаното, и съвсем малко немски(с тенденция това лято да го понауча повече) обаче за сметка на това изкопах от едни кашони на майка ми едни учебници по латински и сега се самообразовам
                              Deimos, по-добре учи английски и немски, а не латински, ако не учиш медицина, естествено. Замисли се колко пъти ти се е налагало да четеш, вогориш или пишеш на езика на римляните?
                              scharfschutze ®

Comment

Важна е идеята Лапето на съседите го учи в нормалната ученическа програма за 7 клас тука и аз всеки удобен момент му приватизирам учебника да попрочета нещо
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X