Абе накрая праиш седем дванайски зерглинги и му помиташ базата, дет се вика. Но в крайна сметка не това е най важното - всъщност най важното нещо (освен базовия ток, който е едно от най важните неща, които могат да съществуват в мултивселената!!!) е колко точно ти е дълга оная работа!!? И ако дори това не помогне, отваряш си една бира и я изливаш през прозореца щото ти примерно може и да не обичаш бира, но винаги остава надеждата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТУК, място за празни разговори ;)
Collapse
X
-
Ихааа, докато се обърна и се събраха две страници глупости
А, Империал, такива крокодили ли са там девойките? Или просто няма никой в главите им? А за алкохола знам, те там са яки пуритани, тия канци ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
браво, момчета!!!
Тук се е заформила много жива дискусия на приятелски начала. Не е като във форума на играта... :lol: :lol: :lol:
Ью ще ви черпя всички по едно за приятелските благопожелания, които повечето от вас ми отправят :twisted:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Z - за Wolland и Gollum
...ЪЪЪЪ, сега лични ли трябва да бъдат съобщенията или глупости? :?
Все пак ще пробвам и двете:
лично съобщение... имам страшен махмурлук :drink: :drink2: ... прибрах се в 6.30ч сутринта след като посрещнах изгрева в Хъдзън Парк (сега ще приложа и снимки)...
Видях нов небостъргач дето преди не го бях виждала...(ъъъ, странно, нали... преди там нямаше такъв, ама може и да си въобразявам нещо... :weird: )
Глупост:
свалих си един комикс за самурай, които се оказва гей на края, пък брат му умира в една пещера, пък....много тъжно свършва :cry:
Все пак, по-голяма тъпотия не бях чела от бая време......The weak ones are there to justify the strong...
Comment
Comment