Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТУК, място за празни разговори ;)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ТУК, място за празни разговори ;)

Така ... когато имате да си кажете нещо лично и смятате да го кажете в някоя тема, непредназначена за такива "излияния", най-добре ще е да го кажете тук.
    Тази тема е точно за такива случаи ... някои теми, например тези за форумната военна игра направо са се задръстили, та, ако не искате да ви бъде затрито мнението, постнете го ТУК.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

ТУК, място за празни разговори

Бла бла бла.
    Започвам щаветата
    :lol:
    Добре де. Воланде, пращам ти днес избора си за дивизии на Франция.
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

:lol: :lol: Улянов, най-накрая си намери мястото!!! :twisted: :twisted:
      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Само че, вече няма да е пан Уханов, а D'Уханов
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Хехехе :lol:
          Защо Д'Уханов? :?
          Дано не е онова което си мисля :roll:
          Улянов? Не искам да бъда възприемани като комунист на този форум. Кажи ми какво те кара да ме смяташ за такъв, Тоширо? :cry:
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Абе каква е тази игра?чета, чета и нищо не разбирам.Някой ще ми обясни ли?
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Просто тая в тема форумът е обърнат на чат
              Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Originally posted by "Parabellum"

Абе каква е тази игра?чета, чета и нищо не разбирам.Някой ще ми обясни ли?
                Мотото е "купон да стаа!" :twisted: :tup:

Comment

:o :? 8) :lol: :x :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :| :tup:
                  a taka vinagi sum iskal da napravq tozi flood a i eto mqstoto za nego
                  :lol:
                  http://www.imotisofia.bg/

Comment

J-5, аз вече не съм човек, само сянката от това, което бях преди... Не ме взимай за пример! :|

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

J-5, аз вече не съм човек, само сянката от това, което бях преди... Не ме взимай за пример! :|
                      нареди се на опашката
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

a tq ne e kusa
                        http://www.imotisofia.bg/

Comment

Хмм... Недейте така, по хубаво налейте си една чаша водка /който му се гади от миризмата да си запуши носа с другата ръка/ и я изгълтайте така че жълти кръгове да почнат да ви се въртят пред очите. Но алкохолът не е решение. тогава си намерете гадже. Сериозно, помага, знам. :tup:

Comment

тука нито едното нито другото са приложими (поради една или друга причина) затова аз наблягам на работата и Ил-2
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Разбирам
                              Значи не само аз съм толкова зле... :cry:
                              Но животът продължавам, а темата, започната от мен, се завтваря. Да бъдем оптимисти! :tup: :tup: :tup:

Лека нощ...

Comment

Working...
                              X