Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любима песен /не военна :))) /

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

arenabg.com нещо не работи иначе там най-малкото филма можеш да намериш.
    А да знаете откъде мога да сваля повечко песни на Хендрикс и онзи клип (от Уудсток май беше) в който имитира излитането на ракети?

Comment

Не вярвам да ти отвори арената така, че моят съвет е използвай някоя р2р програма каза-то или е-магарето може и да ти свършат работа.
      Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
      Page 97
      "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
      Page 241
      "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
      Page 262
      Ender's Game

Comment

Това за магарето не го разбрах

Comment

Моя грешка има програма р2р казваща се e-donckey e -mule или е-магарето :Р Затова го написах да малко е вероятно някои който не я е чувал да ме разбере.. Извинявам се... А сетих се за още една р2р DC++
          Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
          Page 97
          "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
          Page 241
          "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
          Page 262
          Ender's Game

Comment

gollum написа
            Песента не ми се вярва да я намериш - преди известно време я търсих, но безуспешно (ако имаш предвид, на mp3, разбира се - инак я има на плоча). Филмът го имам вкъщи на видеокасета с горе-долу приемливо качество. Но това едва ли щети свърши работа чак там .
            Намерих я на МП-3 но вече втори ден юзърът който я има ме изключва и не мога да я даунлодна :cry:
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

парабелум пробвай този линк
              ако не става и имаш ICQ свържи се с мен 72300580 и направо през него ще ти я дам
              за филма ако не успееш ще пробвам да го сложа на data.bg и оттам да го дръпнеш иначе и двете си ги имам
              песента не е в изпълнение на Окуджава но е най-добрия вариант който съм намерил а по отношение на тази песен съм адски придирчив

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Nightwish имат нов сингъл - Nemo.
                Има го в www.data.bg
                scharfschutze ®

Comment

Вчера съвсем слуайно попаднах на диск на една българска група "Балканджи" и оттогава направо не мога да спра да ги слушам, особено "Крали Марко" 8) Можете да си ги свалите да ги чуете, има ги по free сървърите, сигурен съм че ще ви харесат.
                  П.П. Nightwish са ми една от любимите групи, а сингълчето не е лошо 8)
                  <<..........>>

Comment

te balkandji swireha edno wreme w O,shipka dolu w mazeto. Ne bqha loshi (osobeno trompetistkata ... ehh, dobri wremena bqha...
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

А.Харичков.Не е лош даже ме кефи.Музиката и по специялно текстовете са доста надъхващи

Comment

Във дътъ.бг има няукакви техни песни. Аз им имам всичко но нещо не могат да ме надъхат. Единственото което ми трябва е Kashmir на великите Zeppelin и някоя концертна версия на War pigs на Black Sabbath. Така мога да изкарам цял ден. Между другото като бях на 6 -7 годинки си спомням много добре че имаше клип на Цепелин в който Плант пееше облечен адски странно - по-скоро беше съблечен и имаще голям оркъстър. Търся из нета ама такова нещо няма.

Някой ще ходи ли на концерта в памет на Георги Минчев?

Comment

Data.bg като напишеш balkandji изкарва 15ина песни.

А клипа на Цепелин беше точно "Кашмир" Някой от вас да го е гледал?
                          В детството си имам няколко клипа които постоянно пускаха заедно със заседанията на парламента и "Костенурките Нинджа" - един на "Бон Джоуви" на "Queen" и този на Цепелин.

В последно време "Bleeding me" и "Until it sleeps" от"Load"

Comment

Working...
                          X