If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля ви, ако някой може да ми намери скорошната статия на Гор Видал, нека ми я прати на л.с. или на пощата - toshirosplace@hotmail.com
Благодаря предварително!!!
Ще почерпя!!!
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Прочетох интервюто във всяка неделя и пак ми направи впечатление нещо - кивор ми се срува адски посредствена личност, няколко негови интервюта съм слушал, задава безумно тъпи въпроси. Не знам вие как мислите и дали наистина му се носи слава на голям журналист в бг, както аз съм чувал, но за мен той не е такъв.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Слава наистина му се носи, но напоследък хич не покрива голямата си име. Преди време имаше попадения - интервюто с царя, например - но вече май лежи повече на лаврите си
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Благодаря много на всички, които се отзоваха на моята молба. Ще черпя по бира :tup:
Колкото до Кеворк - той никога не е блестял с особени умствени качества. Просто има доста добри гости, които почти винаги поемат водещата роля в диалога. :twisted:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment