Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма Молба

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Голяма Молба

Моля ви, ако някой може да ми намери скорошната статия на Гор Видал, нека ми я прати на л.с. или на пощата - toshirosplace@hotmail.com
    Благодаря предварително!!!
    Ще почерпя!!!
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Голяма Молба

Коя статия?
    Ако е за тая от в. "Култура" сложил съм линк към нея, в една от дискусиите в Съвременни проблеми. Ето го:

А ако имаш предвид интервюто в ВН, не знам дали го има някъде като текст, за съжаление.

Comment

всяка неделя
      "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Прочетох интервюто във всяка неделя и пак ми направи впечатление нещо - кивор ми се срува адски посредствена личност, няколко негови интервюта съм слушал, задава безумно тъпи въпроси. Не знам вие как мислите и дали наистина му се носи слава на голям журналист в бг, както аз съм чувал, но за мен той не е такъв.
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

OFF TOPIC

Слава наистина му се носи, но напоследък хич не покрива голямата си име. Преди време имаше попадения - интервюто с царя, например - но вече май лежи повече на лаврите си
          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Кеворк напоследък си разменя любезности с Яворчо Дачков.
            http://thirdreich.boinaslava.net/

Comment

Благодаря много на всички, които се отзоваха на моята молба. Ще черпя по бира :tup:
              Колкото до Кеворк - той никога не е блестял с особени умствени качества. Просто има доста добри гости, които почти винаги поемат водещата роля в диалога. :twisted:
              Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Working...
              X