Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Parabellum"

Аватарчето му си го бива.Знае ли човек,това може да са му мечтите.Смяна на пола имам предвид :lol:
    Оффтопик: не е заради пола, просто ако се бях изтипосал мене си с цигара, щяхте да се разбягате.
    Татуйровката и аз си я имам и то напълно реална 8)
    ...апел: no more offtopic here pls
    Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
    ...и понякога да гони вълците"

Comment

Моята писмена реч никога не е аругантна,тона с който не само пиша,но и говоря е лишен аругантност.Разчитайте на мен.Аз разчитам на вас.Аз все още не участвам активно във форума,но и това ще стане скоро,така че: Не на цинизмите и аругантното отношение!
      ТУК НЕ Е МЯСТО ЗА ФЕНОВЕ НА МИШО ШАМАРА!Особено на такива които му подръжават!

Comment

Originally posted by "herrDirektor"

Не на цинизмите и аругантното отношение!
        ТУК НЕ Е МЯСТО ЗА ФЕНОВЕ НА МИШО ШАМАРА!Особено на такива които му подръжават!
        Напълно съм съгласен! Винаги съм се старал да не обиждам никого, въпреки, че от време на време тонът ми е доста остър. Ако съм засегнал някой, то моля да бъда извинен.

Форумът е отличен, но не мога да разбера защо някои поставят снимки под съобщенията си. Този форум е свързан с историята, бойната техника..., а заприлича на Плевенския битак от преди 10-12 години (въздържам се от използването на нещо по-силно). Мисля, че е по-важно какво се съдържа в поста, а не какво има под него. Добавянето на допълнителни снимки може да служи за пояснение на написаното, а не за "кич". Вземете се в ръце, не сте деца.... (да не се обидите, ей!) Използвам подобни думи за да ви накарам да се осъзнаете.

А колкото до аватара на SPQR - човек трябва да заслужава носенето на подобно нещо. Сигурен съм, че за SPQR е така. Да си офицер от римската армия е било голям престиж. Само така SPQR! Браво!
        scharfschutze ®

Comment

Working...
        X