Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Внимание

Към всички които явно влагат повече емоция отколкото знание в писанията си - "дискусии" в стил кой е по зъл и "мръсен фашист" / "долен комунист" не са за този форум. В дир.бг клубовете от друга страна има страшно плодородна почва, там хората си се псуват на воля. Друг пример е форума на GW, който идва от там, знае на какво е заприличал.

Апелирам към придържане към добрия тон и поддържане на едно информирано ниво. За съжаление повечето от старите ни сериозни хора в момента са в сесия, така че не могат да се включват много, но това не означава че ще дам свобода на гневни изблици и лични нападки.

Казах.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Внимание

Izvinqvam se za durzanieto si v foruma i shte gledam veche da spazvam blagoprilichie
    http://www.imotisofia.bg/

Comment

Колегата Уханов се нуждае от дисциплинарно взискване :lol:
      Si vis pacem - para bellum!

Comment

Това което направи сега Хауптмана е пряко нарушение на молбата на Шефа. Но аз нема да се прая на обиден, а ще извикам с пълен глас: СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА КАК СЪМ СЕ ДЪРЖАЛ ПРЕДИ. Вече имам триста и кускр поста и нито един не е смислен. затова имам една молбюа към Шефа: махни всичките ми постове освен тези в Общи Пробоеми-Тайния смисъл на нацзъма. И те моля да ми смениш "прозвището" под аватара на "Патриот". Мерси.[/siz] :|
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

да бе нямам си друга работа ше се занимавам да ти трия постовете :roll:

я по-спокойно
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз съм нов тук и засега оставам с Отлични впечатления от форумчето .Дерзайте момчета :tup:
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Щом казваш шефе...
              :roll:
              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Сержант Уханов"

Щом казваш шефе...
                Аз ли съм шефа?
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Originally posted by "Parabellum"

Сержант Уханов написа
                  Щом казваш шефе...
                  Аз ли съм шефа?
                  Аз съм шефа 8)
                  albireo написа

Comment

А на теб едно "добре дошъл"
                    albireo написа

Comment

А благодаря много.Сега гледам какво сте сътворили.

Comment

и там аз виждам нещо хубаво...
                        явно доста четене ме чака, но дали да си хабя времето в самоубийствени намерения, или да разровя архивхите...
                        нали?
                        Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
                        ...и понякога да гони вълците"

Comment

Поразрови архивите,токувиж нещо ти дошло на акъла да сътвориш :tup:

Comment

леле SPQR просто ме кефи аватара отсвякаде
                            и БДУ имам SPQR татуирано, за да ме познаят като преториански офицер ако случайно някой някаде ме накълца с меч :lol:
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Аватарчето му си го бива.Знае ли човек,това може да са му мечтите.Смяна на пола имам предвид :lol:

Comment

Working...
                              X