Не може ли на някакво подходящо място в сайта да се сложи рекламка на канала в mIRC, защото сме само трима-четирима. Какво ще кажете? Както е казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече" и мисля че е прав. Казвайте си мненията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реклама на чат канала
Collapse
X
-
Абе я кажете как става тоя номер с чат канала, аз едно време някой ми беше обяснил и влязох един-два, пъти ама после си преинсталирах Windows-а, а съм тотално скаран с IRC-то и неможах да го подкарам пак. Иначе за реклама наистина можеш да си го сложиш в подписа, аз примерно незнаех че още се използва канала.<<..........>>
Comment
-
Еее сега пък и ти, човек да не се пошегува, не го приемай толкова сериозно, никой нищо лошо не е искал да каже. Ако някой все пак напише накратко как да си настроя mIRC-то ще съм му благодарен, пък съм сигурен, че има и други потребители които не са използвали подобни програми, а им се иска да влизат в чат канала.
P.S. Това със подписа наистина би свършило работа, но както решиш...<<..........>>
Comment
-
А как е канала?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Наистина не е лошо да се сложи някъде реклама на чат канала, но проблема е че аз мразя да чатя и неизползвам mIRC-a 8)Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Ами вместо да спамим във форума по добре да чатим според мен....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Абе то в този канал само аз дремаДаже преди малко чанел сървара излезе....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment